Connect with us

Revistateo.ro

Neobisnuit

Descoperire istorică făcută de NASA pe planeta Marte

Ar putea fi cu siguranță cea mai tare descoperire din ultimii ani în astronomie. Robotul Curiosity trimis de NASA să facă cercetări în spațiu ar putea schimba complet istoria așa cum o știm prin descoperirea făcută.

Cercetătorii au aflat că există materie organică pe planeta Marte, planeta Roșie cum i se mai spune, ceea ce înseamnă că a existat cândva viață acolo.

Oamenii de știință nu au dezvoltat încă subiectul, dar lumea academică și jurnaliștii pasionați de astfel de descoperiri așteaptă o conferință pe tema asta. Nu au vrut să explice deocamdată dacă forma de viață extraterestră de pe Marte a existat acum mulți ani sau încă există. Noile informații sunt puternice și de încredere, scrie presa americană.

„Au crescut şansele ca, în misiunile viitoare de pe Marte, să găsim semne de viaţă antică şi dacă cineva a trăit acolo”, a spus un reprezentant NASA.

CITESTE SI: Un tânăr SUSȚINE că a văzut viitorul omenirii! Are un MESAJ terifiant pentru planetă. Culmea: 1 predicție s-a îndeplinit DEJA

Mesaje vocale misterioase pe o rețea de socializare. De unde vin ele?

Robotul Curiosity este cât un autoturism mic și cântărește aproape o tonă, adică 900 de kilograme. A devenit cel mai greu obiect creat de mâna omului lansat pe planeta Marte vreodată.

Când se va confirma că există viață în afara Terrei?

Omenirea a avut dintotdeauna dilema existenței vieții în afara Pământului. Un cunoscut astronom, Chris Impey, viața extraterestră este mai aproape de noi decât ne-am imaginat și în niciun caz așa cum ne-o închipuim.

Cercetătorul Impey susține că în următorii 20 de ani am putea asista la primele dovezi ale existenței vieții în afara Terrei.

Declarațiile au fost făcute pentru Mail Online. Cercetătorii sunt pe punctul de a descoperi microbi pe alte planete. Una dintre acestea, cea mai favorabilă vieții, este Luna lui Jupiter, Europa.

„Pariez totul pe descoperirea vieţii microbiene în următorii 10-15 ani. Nu pot garanta că vom detecta şi forme de viaţă inteligente”. Asta a spus profesorul Impey din cadrul Universităţii din Arizona.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Neobisnuit

To Top