Connect with us

Revistateo.ro

Maria Ghiorghiu, premoniție îngrozitoare. Unde va fi incendiu

Bizar

Maria Ghiorghiu, premoniție îngrozitoare. Unde va fi incendiu

Clarvăzătoarea din Carpați Maria Ghiorghiu a făcut o nouă profeție înfricoșătoare. Femeia care a prezis incendiul de la Colectiv din anul 2016 vine cu o nouă previziune șocantă.

„În această dimineață, trează fiind, văd stand in pat cu ochii inchisi. Vad un Spital mare cu peretii exteriori de culoare gri (culoare deschisa) si care avea forma de L.

Vedeam cum la un etaj de mai jos, undeva pe la burlanul Centralei termice, a inceput sa iese mult fum gri si dens, apoi fumul a devenit negru si extrem de violent.

O forţă nevazuta imi arata o persoana (posibil barbat) in pijama care, se sufoca din pricina fumului negru si dens.

La gura acestui om, vad o mana care-i pune un prosop ud in timp ce fumul iesea din ce in ce mai intens. Dragii mei, vom auzi de un Incendiu intr-un Spital in care fumul va intoxica multi oameni.

Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne apere pe noi toti,si pe cei care sunt intr-un posibil pericol.”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

CITEȘTE ȘI: Maria Ghiorghiu: ”România va intra în doliu naţional”

Dragoș Dolănescu, despre Elena Udrea: „Nu are statut de azilant în Costa Rica”

Pe 11 mai, Maria Ghiorghiu a prevăzut inundații masive la noi

Într-un interviu acordat în direct în cadrul emisiunii „Star Matinal”, Maria Ghiorghiu a susţinut că ţara noastră ar urma să se confrunte cu ploi, furtuni, apoi inundaţii. Clarvăzătoarea sfătuieşte autorităţile să ia măsură încă de acum.

„România se va confrunta cu tornade, furtuni, ploi, inundaţii. Aş spune despre Mehedinţi, vor fi inundaţii atât de grave încât oamenii vor trebui salvaţi cu barca, şi nu o barcă două. Mi s-a spus clar: inundaţii în Mehedinţi. (…)

Autorităţile ar trebui să ia măsuri de acum. Mi s-a arătat apa care era până la acoperiş”, a spus Maria Ghiorghiu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Bizar

To Top