Connect with us

Revistateo.ro

Profeția lui Arsenie Boca despre care se spune că se adeverește în zilele noastre

Credinta

Profeția lui Arsenie Boca despre care se spune că se adeverește în zilele noastre

Arsenie Boca, cunoscut și sub numele Sfântul Ardealului, a făcut mai multe profeții în timpul în care L-a slujit pe Bunul Dumnezeu.

O parte a revelațiilor sale par să se înfăptuiască în zilele noastre. Una din cele mai de temut profeții ale Sfântului Ardealului, care urmează a fi canonizat, este astăzi analizată atent de toți românii.

„Imi pare rau de voi ca sunteti slabiti in credinta. Veti cadea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu va fie frica pentru a va salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt ingaduite de Dumnezeu, Care este tovarasul de drum al fiecaruia, de la nastere pana la moarte. Vor cadea si cei alesi.

Imi pare rau ca sunteti cei de pe urma. Va vor cerne. Vor pune impozite, taxe si alte ingradiri. Vor lua totul! Sa stiti ca multi vor pleca din tara, dar putini se vor intoarce. Va veni vremea cand ar dori sa se intoarca si n-or mai putea, caci Romania va fi inconjurata de flacari”, avertiza Arsenie Boca.

CITEȘTE ȘI: Baba Vanga a prezis cine va fi cel mai puternic om din lume – Iată cine este. Este foarte aproape de România

Maria Ghiorghiu, previziuni sumbre pentru România, țara războaielor politice

Spurcăciune peste tot

„Veti vedea si veti intelege spurcaciunea peste tot in jurul vostru: la serviciu, in magazine, in institutiile statului, in conducerea lui si mai ales in politica. Din nefericire, ea va intra pe furis chiar si in sanul Bisericii, murdarind unele suflete de aici.

Aproape ca oamenii isi vor pierde speranta. Doar cei care isi vor pastra credinta adevarata vor fi salvati si mare va fi atunci Slava lui Dumnezeu peste ei”, a mai exclamat părintele.

„Vine timpul, si e foarte aproape, cand toti preotii vor repara bisericile, iar altii vor construi altele noi, dar nelucrand ei la sufletul omului, vor ramane bisericile goale, cucuvelele vor canta intr-insele.

Roadele slabirii in dreapta credinta a teologilor in facultati si seminarii vor fi preotii, care vor fi si mai slabi ca invatatorii lor; mai ales in Transilvania ortodoxia aproape ca va disparea, ultima reduta va fi Sibiul, dar va cadea si acesta. Dumnezeu nu forteaza mantuirea nimanui. Cine are minte sa ia aminte”, mai spunea Boca.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Credinta

To Top