Connect with us

Revistateo.ro

Bizar

Maria Ghiorghiu: „Începem cu groaznicele evenimente în România”

Clarvăzătoarea din Carpați, Maria Ghiorghiu, a făcut noi previziuni despre ce se va întâmpla în România.

„În această dimineață, trează fiind, aud un glas care spunea așa: ‘Ce-a mai rămas din România vom vedea. (…) Începem cu groaznicele evenimente în România!’

Prieteni dragi, vom trece prin evenimente mai grele, care ne vor aduce probabil suferință trupească sau sufletească, ori și una și cealaltă,” a scris Maria Ghiorghiu, care îndeamnă la rugăciune pentru a traversa perioada tumultoasă.

CITEȘTE ȘI: Selena Gomez a fost la un pas de moarte după operația de transplant la rinichi. Mărturisirile donatoarei

Mesajul cutremurător de pe pagina de Facebook a lui Liviu Arteni, după ce s-a aflat că Israela a murit!

Nu este prima predicție pe care o face Maria Ghiorghiu. Clarvăzătoarea din Carpați a prevăzut incendiul din clubul Colectiv, dar și o serie de cutremure care au avut loc în țara noastră.

Maria Ghiorghiu susține că a vorbit cu Iisus Hristos

Clarvăzătoarea din Carpați Maria Ghiorghiu susține că primește mesaje de la Divinitate. Rolul acestor mesaje, susține ea, este de a-i avertiza pe cei din jur în legătură cu pericolele care îi pândesc, căci, nu-i așa, Dumnezeu lucrează prin oameni.

Maria susține că a primit un mesaj chiar de la Iisus Hristos, lansând astfel în mediul online o nouă clarviziune controversată.

„Ma aflăm într-un mijloc de transport. Chiar dacă era gălăgie, aud un glas în dreaptă mea care spune «Am rămas fără apa». Dar un alt glas vine repede cu o explicație: «Pentru că apa e blestemată! O spune Iisus Hristos!».

Prieteni dragi, va veni o vreme când apa va lipsi din multe case de pe Pământ. Sau chiar dacă va există apa, această nu va fi bună de băut.

Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și la Maica Domnului că să nu-și întoarcă față să de la noi (…) Fără mâncare mai trăiește omul, dar fără apa, nu se poate trai”, a scris Măria Ghiorghiu pe blogul ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Bizar

To Top