Connect with us

Revistateo.ro

Utilizări inedite ale uleiului de ricin

Naturiste

Utilizări inedite ale uleiului de ricin

Uleiul de ricin te ajută să ai unghii mai sănătoase.  Este o sursă bogată de vitamina E și reprezintă un remediu eficient împotriva unghiilor slăbite și ale cuticulelor uscate.

Masează-ți ușor unghiile cu acest tip de ulei, în fiecare seară înainte de culcare. Dacă este posibil, dormi cu niște mănuși din bumbac. În câteva săptămâni vei vedea rezultatele!

Dacă jobul tău presupune să stai toată ziua în fața calculatorului, cu siguranță ochii tăi sunt obosiți în cea mai mare parte a timpului. Pentru a înlătura aspectul de ochi obosiți, masează zona din jurul ochilor cu ulei de ricin.

De asemenea, îl poți întinde și pe gene, cu ajutorul unui bețișor pentru urechi. Uleiul de ricin întărește genele și le alungește. Secretul este să îl utilizezi în mod frecvent.

Te dor articulațiile? Masează zonele afectate cu ulei de ricin și vei scăpa de durere mult mai rapid decât crezi.  Acesta este un remediu eficient și 100% natural, pe care îl poți folosi oricând te supără durerile articulare. Dacă vrei eficiență maximă, combină uleiul de ricin cu pudră de curcumă sau cu piper cayenne.

Poți atenua durerile și umflăturile cauzate de bătături cu ajutorul ueliului de ricin. Vei avea nevoie de câteva zile până ce îți va face efectul, însă rezultatele te vor mulțumi. Bătăturile și durerea vor dispărea ca prin minune dacă masezi zonele afectate cu ulei de ricin de 2-3 ori pe zi.

Dacă îți dorești un păr mai lung, aplică măști care să conțină ulei de ricin. Acesta nu numai că întărește firul de păr și repară vârfurile despicate, dar ajută la creșterea mai rapidă a podoabei capilare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top