Connect with us

Revistateo.ro

Stiai ca urzica te ajuta sa ai un par frumos si sanatos? Afla cum ai putea folosi aceasta planta daca ai probleme legate de caderea parului sau matreata.

Par & Coafuri

Urzica te poate ajuta sa ai un par frumos si sanatos

Daca iti cade parul sau matreata iti da batai de cap, atunci poti rezolva aceste probleme cu ajutorul urzicilor. Primavara este perioada perfecta in care te poti folosi de beneficiile pe care urzica le aduce asupra parului. In plus, trebuie sa stii ca beneficiile urzicilor nu se resimt numai la nivelul parului, ci la nivelul intregului corp. Te ajuta sa tratezi anumite prbleme de sanatate precum astmul, racelile, anemia, infectiile renale. Te ajuta sa iti detoxifici organismul si sa iti cureti sangele. Afla cum te poate ajuta sa ai un par frumos si sanatos. De asemenea, trebuie mentionat faptul ca atat femeile, cat si barbatii pot folosi planta.

Foloseste urzica pentru a avea un par frumos si sanatos

Daca iti cade parul, atunci ai putea incerca sa folosesti urzica pentru a scapa de aceasta problema suparatoare. Are un efect tonic si ajuta parul sa creasca mai repede. Si, daca ai probleme cu matreata, ai putea, de asemenea, sa folosesti urzica in acest sens. Daca iti doresti sa ai un par stralucitor si sanatos, atunci aceasta planta iti poate veni in ajutor.

Pentru a beneficia de efectele pozitive ale urzicilor asupra parului, ai putea sa incluzi in alimentatia ta aceasta planta. Fie in mancaruri, fie sub forma de ceai. Acesta poate fi baut sau aplicat pe par. Indiferent de tipul parului tau, ai putea folosi urzica. Desigur, trebuie mentionat faptul ca in unele cazuri ar putea sa apara afecte adverse precum iritatiile. Asa ca, daca stii ca ai o anumita sensibilitate, cel mai bine ar fi sa eviti aceasta planta.

Pentru a obtine ceaiul de urzica folosit pentru par, vei lasa timp de 15 minute la infuzat o ceasca de urzica proaspata, maruntita, intr-un litru de apa clocotita. Poti folosi acest ceai pentru a-ti clati parul de fiecare data cand il speli. Astfel vei beneficia de efectele ale plantei asupra podoabei tale capilare. Vei avea un par fumos, sanatos, si nu iti va mai pica.

Trebuie retinut faptul ca urzicle pot avea efecte adevrse, asa cum am mentionat anterior. Pot provoca disconfort gastric sau iritatii. Asa ca, daca stii ca ai astfel de probleme, atunci evita sa folosesti urzicile pentru tratamente sau pentru a prepara diverse mancaruri.

Articole pe aceeasi tema:

Proprietatile ceaiului de urzica, denumit focul vindecator

URZICA – comoara sanatatii noastre

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top