Connect with us

Revistateo.ro

Poveste reală, care te lasă fărăcuvinte! Cazul care a uluit și medicii! Ce i-a spus soția unui bărbat în ziua în care a decis să o deconecteze de la aparate

Inedit

A urmat sfatul medicilor și și-a deconectat soția de la aparate. După zile întregi de comă, s-a ridicat și a spus ASTA

Acest caz a fost cel mai teribil coșmar trăit de o familie. Într-o zi, Steven Pellettiere-Swapp și-a găsit mama, pe nume Lyndee, inconștientă. Au dus-o de urgență la spital, însă femeia a intrat în comă. În vârstă de 45 de ani, Lyndee a stat 12 zile în comă, iar medicii l-au sfătuit pe soț să accepte ca ea să fie deconectată de la aparate.

Vestea a pricat ca un trăznet. Era o decizie extrem de greu de luat. Înainte ca soțul să-și dea acordul și să-i îndeplinească soției sorința de a-i dona organele, fiecare membru și-a luat rămas-bun.

Pe rând, soțul și fiica și-au luat adio, au pupat-o, cu o durere în suflet greu de descris.

Pe toată perioada în care femeia a stat în comă, soțul îi șoptea în fiecare zi: „Vreau să lupți! Ești o luptătoare!”.

Ce i-a spus femeia în ziua în care a decis să o deconecteze de la aparate

În ziua în care bărbatul a intrat să-și vadă soția pentru ultima dată, a avut parte de un șoc. S-a aplecat, a sărutat-o și i-a șoptit: „Am crezut că vei putea să lupți!”. El nu a crezut nicio clipă cât de puternică este soția sa și cât a luptat.

Sleită de puteri, cu o voce stinsă, soția a deschis ochii și a spus: „Sunt o luptătoare!”. Coșmarul s-a terminat și avea să vină începututl unui caz extrem de fericit.

CITEȘTE ȘI: Poveste reală de viață de te trec fiorii! O femeie e bântuită de trecut. Ce să facă?

Femeia a urmat o perioadă de recuperare și a supraviețuit. Când a găsit puterea, ea a povestit despre modul în care cuvintele familiei și sfaturile soțului au reînviat-o.

„Doar pentru că nu ești conștient nu înseamnă că nu auzi. Ar trebui să vorbești cu cei dragi, dacă din nefericire vei trece prin asta! Te aude!”, a spus femeia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top