Connect with us

Revistateo.ro

Ozana Barabancea

Stiri

Ozana Barabancea trece prin clipe cumplite: „Este in coma! Va implor sa ne rugam pentru ea”

Ozana Barabancea trece prin clipe grele si si-a rugat toti prietenii sa ii fie aproape.

O prietena de-a sa, Laura, se afla in coma, iar artista apeleaza la prietenii sai. Aceasta le-a transmis un mesaj prietenilor virtuali:

„Va rog din suflet sa ne mobilizam si sa trimitem impreuna un gand bun ,o rugaciune,o luminare aprinsa pentru Sofia! Sa iasa din coma! De fiecare data Dumnezeu Ne-a ascultat ruga ! Suntem mai puternici impreuna si Sofia are nevoie de noi ! Va iubesc si va pretuiesc! Ne intalnim toti intr-un gand ridicat spre cer pentru sanatatea Sofiei! Rugaminte mare ! Pentru prietena mea Sofia! Sa ne rugam ! E in spital in coma! Va rog ! Aveti mare putere si Dumnezeu e bun! Multumesc! Va iubesc! Sa ne oprim din ceea ce facem macar pentru in minut si sa ne rugam pentru Sofia! Sa se trezeasca din coma! Daca ne-am ruga un minut pe zi pentru binele semenilor nostri, viata ar fi mai buna ! Costa atat de putin sa ne rugam ! Floarea vietii sa ne ajute sa ne regasim linistea si concentrarea pentru rugaciune”.

Ozana Barabancea a trecut prin aceeasi situatie acum cateva saptamani

In urma cu cateva saptamani, fetita prietenei sale s-a aruncat de la etaj. Ozana le-a cerut si atunci ajutorul prietenilor sai. Ea i-a rugat pe acestia sa spuna o rugaciune impreuna.

„Rugati-va pentru Ana! S-a aruncat de la etaj si are nevoie de o minune! E un copil bun! Va rog sa va rugati sa traiasca! Va rog! Este colega copiiilor mei! Este un copil foarte sensibil! Doctorii i-au mai dat doar doua zile! Eu cred in minuni! Vreau sa cred ca va trai! Va rog, rugati-va pentru Ana! Va rog! Va implor! Va rog frumos! Rugati-va pentru Ana! E un copil! E o fata tanara! Sunt sigura ca a fost un accident! Este colega copiilor mei si fiica prietenei mele Laura!”, a scris Ozana Barabancea, intr-un comentariu, pe Facebook.

Ozana Barabancea este o cunoscuta artista de jazz din Romania. Aceasta are doi copii cu pianistul Sorin Terinte.

Articole pe aceeasi tema:

Oana Roman i-a trimis un mesaj fostului iubit: „Ar fi cazul sa se opreasca”

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top