Connect with us

Revistateo.ro

incendiu club

Stiri

UPDATE: NOI Declaratii din partea ministrului Gabriel Oprea si a lui Raed Arafat. 27 de morti intr-un club din Capitala!

Gabriel Oprea despre incendiul din Club Colectiv: „Este o mare tragedie, e alarma generala in MAI, l-am informat si pe dl presedinte Iohannis, sunt 25 de morti”

Raed Arfat: „Au intervenit 11 masini de pompieri, 28 masini SMURD, 29 masini Ambulanta. S-a incercat resuscitarea mai multor victime, din pacate fara succes, din cauza intoxicatiei cu fum. 88 de persoane au fost transportate la spitale. Au fost transportati la toate spitalele de urgenta.”

VEZI AICI Lista persoanelor ranite in clubul Colectiv Bucuresti

„Din pacate, 26 de morti, l-am informat pe presedintele Iohannis, i-am transmis si primului-ministru, Parchetul a inceput ancheta”

„O parte au ajuns cu masini particulare, mai multi au plecat cu taxiul. In spitalul Floreasca 50 de persoaane”. Se pare ca la spitalul de arsi sunt 95 de persoane.

021.206.29.21 Acesta este numarul la care pot suna familiile victimelor.

Ai imagini sau informatii despre ce s-a intamplat cu adevarat in club? Suna acum la 0756 108 933 sau trimite un email la adresa redactie@teotrandafir.com

Gabriel Oprea si Raed Arafat vor merge prin toate spitalele din capitala.

UPDATE INCENDIU COLECTIV: Declaratii de la Spitalul de Arsi – „Decesul ii pandeste la fiecare pas!”

Declaratii de la Spitalul Universitar: „Victimele sunt in stare critica. Nu ne putem pronunta…”

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti – Ilfov, în acest moment pompierii încearcă să stingă incendiul şi să evacueze persoanele rămase în incinta clubului.

Mai multe ambulante au preluat victimele si le-au transportat la diferite spitale din Capitala. In spitale nu sunt locuri, cei de la Floreasca incearca sa gaseasca o solutie prin care sa amenajeze un salon intr-o banca din apropierea spitalului.

Incendiul din Clubul Colectiv a cauzat moartea a 27 de persoane si ranirea altor 146, potrivit ultimului bilant al tragediei. Evenimetul nefericit a avut loc la un concert de lansare a noului album al trupei Goodbye to Gravity.

88 de persoane au fost transportate la toate spitalele de urgenta. Informatiile sunt contradictorii si nu se cunoaste inca sursa incendiului. Sunt voci care spun ca de vina au fost efectele pirotehnice, pe cand altii zic ca nu se pornisera artificiile.

IN CLUB ERA PROGRAMAT UN CONCERT!

Asa suna anuntul prin care bucurestenii erau invitati la concert in club Colectiv:

„Bucurestenii de la Goodbye To Gravity isi lanseaza astazi albumul „Mantras of War” in Club Colectiv. Cu aceasta ocazie, “astronautii” au pregatit un show memorabil, cu invitati speciali si multe alte surprize.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top