Connect with us

Revistateo.ro

Lovitură pentru fumători! Raed Arafat a anuțat ACUM. „O creștere de 900%”

Stiri

Lovitură pentru fumători! Raed Arafat a anuțat ACUM. „O creștere de 900%”

O nouă lovitură pentru fumători! Planurile lui Raed Arafat, pentru utilizatorii de țigări electronice.

Raed Arafat dorește interzicerea țigărilor electronice, în spațiile publice. Inițiativa a fost anunțată chiar de el, pe pagina sa de Facebook.

Este deja interzis să fumezi în spații publice, însă această lege nu vizează și țigările electronice, tot mai utilizate. De aceea, Raed Arafat dorește ca și acestea să fie interzise, deoarece ar constitui un adevărat pericol pentru sănătate.

„900% creștere în utilizarea țigărilor electronice în școli în perioada 2011-2015. Un răspuns clar la cei care spuneau că astfel de produse nu sunt destinate copiilor și nu influențează adolescenții.Vorbim de țigările electrornice care se află pe piață mult înaintea dispozitivelor care încălzesc tutunul.

Urmează să vedem în viitor și impactul noilor dispozitive intrate pe piață recent. Este clar că trebuie acționat urgent prin interdicția promovării și a utilizării în spatțile publice aplicând reguli similare celor aplicabile țigărilor clasice pentru toate aceste dispozitive!” a scris Raed Arafat, alături de un articol scris de CNN.

Folosești țigara electronică? Atenție! Acestea sunt bolile la care te expui
Deși mulți consideră țigările electronice ca fiind alternativele sănătoase ale țigărilor tradiționale, adevărul este altul, informează experții.

Nicotina care se găsește în țigările electronice este legată de 433 gene cauzatoare de grăsime în exces, pe ficat.

Mai mulți cercetători au condus un studiu care a durat 12 săptămâni și care a scos la iveală faptul că expunerea la aersolii de țigări electronice poate duce la boli de ficat.

„Popularitatea țigărilor electronice a crescut rapid, în parte pentru că au fost promovate ca fiind mai sigure decât țigările convenționale. Dar, din cauza faptului că grăsimea în exces de pe ficat poate fi periculoasă pentru sănătate, concluzionăm că țigările electronice nu sunt atât de sigure pe cât au fost promovate clienților,” a explicat Profesorul Theodore Friedman, conform The Sun.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top