Connect with us

Revistateo.ro

Unii oameni sunt meniti sa fie impreuna. Ce a descoperit un barbat intr-o fotografie din copilarie e uimitor!

Inedit

Unii oameni sunt meniti sa fie impreuna. Ce a descoperit un barbat intr-o fotografie din copilarie e uimitor!

Se pare ca le-a fost predestinat sa fie impreuna! Acesti doi oameni care sunt acum casatoriti s-au cunoscut cu mult timp inainte… fara sa stie!

Un barbat a descoperit un detaliu care l-a uimiti intr-o fotografie veche pe care a facut-o cand era la mare in copilarie. In imagine este el, alaturi de o prietena, jucandu-se in nisip.

In spate, pe fundal, dupa ani si ani de zile s-a recunoscut in fotografie… sotia lui.

Vezi si: 20 de poze ALB-NEGRU care iti vor taia rasuflarea

FOTO: Iti vor da lacrimile cand vei vedea ultima imagine… Un cuplu in varsta s-a fotografiat in acelasi loc, ani la randul.

Nick Wheeler si Aimee Maiden se uitau impreuna prin albumul de familie pastrat de bunicii lui Nick. Au dat peste o fotografie veche in care apare Nick copil, stand intr-un „barca” din nisip, zambind catre camera. Pe fundal… ghiciti cine s-a recunoscut in imagine, jucandu-se, de asemenea, in nisip.

Da! Era logodnica lui, Aimee! Era doar o mica fetita, impreuna cu familia la plaja, construind castele in nisip si… nestiind faptul ca dragostea vietii ei si barbatul care o va cere de sotie se afla la doar 2 metri distanta de ea.

Ei bine, ce spuneti de povestea lor? Se pare ca unii oameni chiar sunt meniti sa fie pentru toata viata impreuna. Soarta i-a pus impreuna inca de cand erau mici copii si, fara sa stie, s-au aflat in acelasi loc, in acelasi timp.

Ani mai tarziu, tot destinul i-a adus impreuna si s-au indragostit, unindu-si vietile pentru totdeauna. Cum sa nu crezi in dragostea adevarata?

1 Comment

1 Comment

  1. vasile

    2016-01-29T19:47:34+02:00 at 2016-01-29T19:47:34+02:00

    sa ma … in reclamele voastre de rahat

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top