Connect with us

Revistateo.ro

Unde o poți vedea zilnic pe KATE MIDDLETON

Stiri

Unde o poți vedea zilnic pe KATE MIDDLETON

Ducii de Cambridge, Kate Middleton și Prințul William, dar și fratele celui din urmă, Harry, și-au creat un profil virtual pe Twitter pentru a-i ține la curent pe toți urmăritorii lor cu activitățile din fiecare zi.

„Salutări de la Palatul Kesington! Bine ați venit pe contul nostru de Twitter!”, așa a sunat mesajul de inaugurare a contului de Twitter. „Acest cont de Twitter îi reprezintă pe ducele și ducesa de Cambridge și prințul Harry. Urmărește-ne pentru a primi notificări despre munca noastră cu Fundația Regală”, se arată în descrierea contului de Twitter.

@KesingtonRoyal: Printre urmăritorii celor trei personalități ale regalității britanice se numără și organizații și fundații precum Invictus Games sau controversata Clarence House – cea care a oferit informații în mod constant despre Charles și Camilla sau premierul David Cameron.

Așa cum se întâmplăt cu majoritatea personalităților, mai ales având în vedere că aici este vorba despre niște figuri regale, contul de Twitter al celor trei va fi administrat de mai multe persoane, angajate de aceștia, pentru a promova activitățile fundației la care lucrează cei trei.

Prințul Harry nu este străin de rețelele de socializare și spune că este încântat să fie unit pe Twitter împreună cu fratele și cumnata sa, mai ales dacă e vorba de Jocurile Invictus: „M-ar bucura să mă adaug pe rețelele de socializare mai ales dacă este vorba despre o cauză ca aceasta (jocurile Invictus), aș face-o cu adevărat”, a susținut Harry înainte de crearea contului.

Totodată prințul Harry spune că urăște rețeaua Twitter pentru lipsa de intimitate pe care o presupune, că ar scrie mereu despre jocurile Invictus dacă nu ar exista o invadare a vieții private chiar și pe Internet. Declarațiile despre relația lui cu Twitter au fost făcute în luna iulie la o întâlnire cu studenții de la Bethnal Green Academy din Londra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top