Connect with us

Revistateo.ro

Răsturnare de situație în cazul fetiței de 11 ani. Internetul a făcut o glumă proastă!

Stiri

Răsturnare de situație în cazul fetiței de 11 ani. Internetul a făcut o glumă proastă!

ACTUALIZARE 18:08 – Sute de oameni au fost impresionați de cazul micuței de 11 ani care s-ar fi aflat în spital și ar fi avut nevoie urgentă de sânge.

Ionut a văzut miile de distribuiri pe Facebook si Whatsapp și a hotărât să se ducă la spital să doneze. Surpriza.

Iată mesajul lui Ionuț.

„Sunt la spitalul Fundeni. Niste oameni de incredere de pe facebook au distrubuit un mesaj cum ca o fata de 11 ani pe nume Tudor Alexandra ar avea nevoie de sange. Bunavointa din mine s-a trezit si am venit aici sa donez sange.

La spital, surpriza, nu exista acest pacient pe sectia lor. Mai mult decat atat, asistenta imi spune cu o usoara disperare ca tot suna oameni sa intrebe de aceasta pacienta. Zic, bun, poate ca a fost totul o gluma proasta si eu am muscat-o. Sunt putin iritat pentru ca am batut drumul pana aici. Cand ajung afara ma gandesc ca am auzit zilele trecute ca ar fi nevoie de sange in spitale. Zic, ok, daca tot am venit pana aici, hai sa donez, totusi, sange.

Intreb unde pot dona, primesc indicatii si intr-un final ajung la punctul de donare de sange. E pustiu. O femeie de serviciu apare de dupa o usa si o intreb daca aici se poate dona. Iar ea imi spune ca nu se mai poate dona acum (la ora 12.25) si ca sa vin maine dimineata. Si ma intreb, daca e criza de sange, cand vine omul de ce nu poate dona?

Asadar m-am trezit de dimineata sa fac o fapta buna si se pare ca mai bine stateam linistit. Nu va duceti la Spitalul Fundeni pentru pacienta Tudor Maria Alexandra pentru ca nu exista acolo”

Știrea inițială

Un mesaj s-a viralizat astăzi pe rețelele de socializare și este trimis încă de azi dimineață de mii de oameni. Mesajul conține un strigăt de ajutor pentru o fetiță de 11 ani care are nevoie de sânge din grupa AB pozitiv.

Mesajul care circulă pe Whatsapp și Facebook.

Te rog…. din suflet, da si tu zvon în tara dupa grupa AB pozitiv…Daca cineva e dispus sa doneze sânge…pentru o fetita cu aplazie medulara …

Este la spitalul Fundeni (Bucuresti) , sectia de Pediatrie , are 11 ani , se numeste Tudor Alexandra Mihaela si pâna la operatie face transfuzii zilnice.

Altfel moare. Macar da mai departe!!! Nu-i greu!!!

DOAMNE AJUTA!!

(un simplu SHARE ajuta o viata de ingeras)

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top