Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Un nou cutremur s-a produs în România. Ce avertizează specialiștii

Un nou cutremur s-a produs în România, astăzi, la ora 12 și 15 minute. Seismul s-a produs în județul Buzău și a avut o magnitudine de 119,5 kilometri, conform Institutului Național de Cercetare și Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Cutremurul a avut loc în apropierea orașelor Nehoiu, Întorsura Buzăului, Vălenii de Munte, Covasna și Slănic.

Activitatea seismică s-a intensificat în ultima vreme. Un cutremur de 4,2 a fost înregistrat luni, însă specialiștii spun că nu avem de ce să ne facem griji.

Profesorul Mărmureanu nu exclude producerea unui mare cutremur în țara noastră

”Viitorul mare cutremur va fi în 2040, după analize făcute de peste o mie de ani. Aceasta e prima variantă, iar a doua variantă e ca un cutremur mare să fie în 2077 sau 2078”, a declarat Mărmureanu.

CITEȘTE ȘI: Previziune sumbră făcută de Gheorghe Mărmureanu după cutremurul de 8 grade din Mexic. Ce a zis despre România

”Nu se poate estima, nu avem de unde să ştim când va fi următorul mare cutremur. Dumnezeu stie sau Vrancea stie când se va produce un cutremur. Pământul, la o adâncime mai mare, nu îl putem cunoaşte, nu se pot face decât estimari foarte grosiere. Ce se întâmplă la 130 de kilometri nu avem de unde şti deocamdată”, a declarat Mărmureanu recent.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top