Connect with us

Revistateo.ro

medic-21092015

Inedit

Un medic sirian a facut 100.000 de dolari din traficul cu refugiati

Cotidianul The Telegraph relateaza povestea unui medic sirian care, in doar o luna de zile, a reusit sa strnga 100.000 de dolari in urma traficului cu refugiati.

Potrivit the Telegraph, medicul Abu Mahmoud a gasit cheia succesului din necazul altora. In doar o luna de zile acesta a facut o avere frumusica, chiar daca era doctor in Aleppo, iar prin juramantul depus la inceperea practicarii profesiei sale si-a luat angajamentul de a ajuta si salva vietile oamenilor.

Dincolo de dogmele morale, traficul cu refugiati in Europa i-a adus doar in aceasta luna 100.000 de dolari.

In urma unei anchete jurnalistice realizate de reporterii The Telegraph, acestia s-au intalnit cu medicul intr-o cafenea din Turcia. Potrivit relatarilor,in aceasta tara traficul refugiati se face pe fata, nimeni nu se ascunde, chelnerii din cafenele stiu cine sunt carausii, de unde se fac plecarile, dar si cat li se cere refugiatilor pentru a fi adusi in Europa.

Orice persoana care isi doreste sa paseasca pe continentul european trebuie sa ii plateasca medicului suma de 1.100 de dolari. Chiar daca exista razii efectuate de organele de politie, de cele mai multe ori politisii primesc la randul lor o spaga de 1000 de dolari ca sa inchida ochii si sa isi vada mai departe de treaba lor.

Acest medic s-a mandrit in fata jurnalistilor sub acoperire, spunandu-le ca in ultimii doi ani a trimis 9000 de refugiati in Italia si Grecia ,,fara ca unul singur sa se inece sau sa moara”.

sursa foto:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top