Connect with us

Revistateo.ro

Un copil de 11 ani a fost calcat de tren! ADORMISE CU CAPUL PE SINA DE CALE FERATA

Inedit

Un copil de 11 ani a fost calcat de tren! ADORMISE CU CAPUL PE SINA DE CALE FERATA

Mecanicul de tren a observat ca era ceva pe sine, dar le-a spus satenilor ca a crezut ca era o pelerina de ploaie pierduta, astfel ca trupul micutului a fost zdrobit de tren.

Cei care l-au gasit pe copil au sunat la 112, insa interventia cadrelor medicale de la Ambulanta a fost zadarnica. Trupul neinsufletit a fost ridicat de Medicina Legala pentru a fi supus necropsiei. La locul accidentului au ajuns criminalistii care au declansat cercetari.

„In cauza a fost dispusa necropsia pentru stabilirea cauzelor exacte ale decesului. Continuam cercetarile pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs evenimentul”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Botosani.

Primarul comunei Dimacheni, Stefan Cojocariu, sustine ca tragedia a marcat intreaga comunitate. „Copilul era inteligent, invata bine la scoala, era muncitor si cuminte si avea dragoste de animale. Tot timpul ii ajuta pe parinti la treburile din gospodarie”, a spus primarul.

Familia baiatului are o situatie financiara precara, iar parintii lucreaza cu ziua pentru a le asigura celor doi copii macar un minim de confort. Potrivit primarului, se va incerca sprijinirea familiei lovite de tragedie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top