Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Un bărbat de 87 de ani s-a căsătorit cu o tânără de 22 de ani. Ce s-a întâmplat în prima lor noapte te va șoca!

Un bărbat în vârstă de 87 de ani s-a căsătorit cu o tânără de doar 22 de ani și este absolut șocant ce s-a întâmplat în prima lor noapte împreună!

În ziua de azi, dragostea nu mai ține cont de vârstă, mai ales că vedem din ce în ce mai multe cupluri care se căsătoresc în ciuda unui decalaj imens între vârstele lor. Cele mai comune căsătorii între partenerii de vârste diferite sunt între un bărbat mai în vârstă și o femeie mai tânără. Povestea pe care urmează să ți-o împărtășim se conduce după același principiu.

Unii dintre noi sunt de părere că dragostea nu are limite și i se poate întâmpla oricui la orice vârstă și în orice moment, indiferent de circumstanțe.

Alții ar fi tentați să creadă că ar putea fi vorba mai mult de interese financiare la mijloc, sau căsătorii aranjate. Pur și simplu nu pot trece peste faptul că anumite persoane cu o diferență enormă de vârstă se pot căsători din iubire!

Dragostea nu tine cont de varsta!

Dar această poveste pe care urmează să v-o împărtășim s-a întâmplat în realitate și a arătat lumii întregi că dragostea nu ține cont de vârstă.

Tânăra femeie se pregătea pentru prima lor noapte împreună. Cu sentimentele proaspete ale faptului că tocmai s-a căsătorit și fiind încântată de noul ei soț, ea aștepta cu nerăbdare ca soțul să intre pe ușă, din clipă în clipă. Ea a planificat în secret o noapte memorabilă pentru soțul ei, și a apelat la niște extazii sălbatice pentru a-și stârni soțul și mai tare.

Dintr-o dată, a auzit o bătaie în ușă. Era puțin surprinsă să audă asta, deoarece nu aștepta pe nimeni în afară de soțul ei, care nu avea nevoie să-i bată la ușă. Dar acesta a intrat sfios în cameră și s-a purtat extraordinar cu ea pe tot parcursul nopții lor intime.

Tânăra femeie a fost foarte surprinsă de potențialul pe care bărbatul mai în vârstă l-a arătat, reușind să o satisfacă pe deplin. După noaptea lor pasională împreună, în timp ce stăteau întinși unul în brațele celuilalt, femeia i-a mărturisit:

„Am fost cu bărbați de 3 ori mai tineri decât tine, și cu toate acestea, nu au reușit să mă satisfacă atât de deplin precum ai făcut-o tu”.

2 Comments

2 Comments

  1. Locatelli Monica

    2017-08-16T11:05:47+03:00 at 2017-08-16T11:05:47+03:00

    Dragoste platonica, da!, sex, imposibil! La 87 de ani bărbații au zis adio virilității deja de ceva timp! Ori acest bărbat este o miraculoasă excepție, ori articolul este o minciună gogonata!

  2. cristi

    2017-08-16T14:01:50+03:00 at 2017-08-16T14:01:50+03:00

    nu ma intereseaza ce face mosul,dar cat v-a dura,unde este viitorul tinerei de 22 de ani ?probabil cu alt mos viril,si tot asa din mos in mos,ptr. ca o sa ingroape vreo cativa…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top