Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Un baietel de cinci ani a lasat un bilet sfasietor la usa unei femei. Aceasta il cauta

Un baietel de numai cinci ani din Washington a furat clopoțeii de vânt de pe veranda unei femei. Pentru a-si cere iertare pentru gest, copilul a lasat un bilet neobisnuit si emotionant la usa femeii.

Motivul sfasietor pentru care baietelul i-a scris un bilet femeii

Biletul, care avea alaturi si o bancnota de cinci dolari, scria:

”Imi prezint scuzele ca v-am furat clopoteii de vant! Mama noastra a murit si ei ii placeau fluturasii, asa ca sora mea a luat clopoteii si i-a pus la geamul casei noastre. Imi pare rau, acestia sunt toti banii pe care ii am. Va rog sa nu fiti suparata pe noi.- Jake”

Femeia a scris intamplarea pe o pagina de socializare in speranta ca-l va gasi pe baietel.

Miscata de gestul baiatului, femeia a postat un mesaj pe o pagina de socializare, in speranta ca il va gasi. Chrissy Marie Wright nu a fost deloc furioasa, de fapt ea voia sa-i inapoieze banii lui Jake.

„Jake, eu nu stiu cine esti, dar poti veni sa-ti dau banii inapoi. Eu am avut trei cplotei de vant. Acum mai am doi si unul vreau sa ti-l daruiesc, asa incat si tu si sora ta sa aveti cate unul si eu unul. Nu sunt nebuna, asa ca va rog sa veniti la mine acasa.”, a scris ea pe o retea de socializare. Postarea sa a devenit rapid virala.

Chrissy a declarat pentru o un post local ca si ea si-a pierdut mama cand avea 5 ani asa ca intelege durerea prin care trece micul Jake. Ea a înfiintat si un grup de Facebook care se numește “Flururii lui Jake” pentru a-l gasi pe baietel si pentru a-l ajuta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top