Connect with us

Revistateo.ro

Mergea la muncă, când o mașină a oprit lângă ea, iar bărbatul de la volan i-a dat un bilet. Când l-a citit, a împietrit. Nu i-a venit să creadă că este posibil așa ceva

Inedit

Mergea la muncă, când o mașină a oprit lângă ea, iar bărbatul de la volan i-a dat un bilet. Când l-a citit, a împietrit. Nu i-a venit să creadă că este posibil așa ceva

Mergea la muncă când o mașină a oprit în dreptul său, iar șoferul i-a dat un bilet, după care a demarat în trombă. Încremenită, tânăra din Nottingham, în vârstă de 23 de ani, a deschis biletul și nu i-a venit să creadă ce citește.

Ce scria pe biletul dat de șofer

„Bună, draga mea. Îmi cer scuze pentru felul în care te abordez, dar nu ştiam cum altfel o pot face. Fără îndoială, eşti cea mai frumoasă şi cea mai sexy fată pe care am văzut-o în viaţa mea. Felul în care alegi să-ţi acoperi corpul este impecabil!

CITEȘTE ȘI: Copiii i-au făcut cadou mamei lor un ursuleț cu muzicuță. Când a apăsat pe buton, văduva a început să plângă. Ce a auzit

Din momentul în care te-am văzut mi-am spus că, dacă nu fac asta, nu voi fi în stare să te abordez niciodată…Îmi doresc să te scot la cină, măcar la un suc… Cel mai rău lucru care se poate întâmpla este să te alegi cu o porţie de mâncare gratis şi cu una zdravănă de râs.

Apoi ne putem despărţi fără regrete, iar eu mă pot lăuda tot restul vieţii că am avut norocul să beau un ceai cu cea mai frumoasă fată din Nottingham. Aş vrea să înţelegi că nu m-aş supăra dacă mi-ai refuza invitaţia, dacă nu ai vrea să ne mai vedem, să mai vorbim…Cu toată simpatia, Chris.”, potrivit antena3.ro.

Cum a reacționat femeia când a aflat cine era bărbatul

Inițial, femeia a crezut că este un gest extrem de drăguț. Însă ulterior când și-a dat seama cine este bărbatul a avut un adevărat șoc. Bărbatul avea 56 de ani, era divorțat și erau vecini.

„Când am aflat cine era, am intrat în panică. Mi-am dat seama că, deşi eram vecini, eu nu-l mai văzusem niciodată. În schimb, el mă vedea şi mă urmărea. Eu merg la serviciu pe acelaşi traseu, aştept maşina în acelaşi loc.

E groaznic! Când mă gândesc că omul ăsta ştia atât de multe despre mine… Mă bucur că am reţinut cum arăta maşina lui. Voi face tot posibilul să o evit, de acum încolo. Voi şti că el este acolo! Fireşte, nu i-am acceptat invitaţia.

Nu aş face aşa ceva! Nu sunt singura tânără care trece prin experienţe similare, fenomenul „agăţatului” pe stradă, mai ales, este des întâlnit. A devenit un fapt cotidian, dar asta nu însemnă că trebuie să existe! M-am săturat!

În astfel de momente, mă simt hărţuită, nu mă simt flatată! Şi pot spune, cu mâna pe inimă, că nicio fată nu se bucură când este abordată astfel de necunoscuţi.”, a scris fata, ulterior, pe o reţea de socializare.

Recomandare: Și-a îngropat soția în urmă cu doi ani și se ducea zilnic cu flori la mormântul ei. Recent, a deschis televizorul și a împietrit. Ce a văzut bărbatul

Un soț îndurerat, care credea că și-a îngropat soția după ce a murit într-un accident rutier, a avut parte de șocul vieții lui. În momentul în care a deschis televizorul, bărbatul și-a văzut soția.

Abragh Mohamed a organizat chiar și o înmormântare pentru iubita sa soție, după ce s-a crezut că a fost ucisă într-un accident.

Medicii de la spitalul la care a ajuns femeia au spus că aceasta a murit din cauza rănilor suferite.

Durerea pe care o simțea bărbatul nu putea fi consolată de nimeni și nimic. Într-o zi, el a decis să se uite la televizorul. A fost atras de o emisiune, în cadrul căreia oamenii puteau apela pentru a-și regăsi persoanele dragi.

La doi ani de la „moartea” soției, bărbatul avea parte de șocul vieții lui. În cadrul emisiunii, soția sa a sunat și a spus că a pierdut legătura cu soțul ei, i-a dat numele și adresa.

Bărbatul a spus pentru presa spaniolă: “Nu știam că am îngropat un cadavru greșit și că soția mea era încă în viață!”.

În prezent se pun întrebări cu privire la ceea ce s-a întâmplat, de ce a durat doi ani ca femeia să ia legătura cu familia.

O teorie este că și-a pierdut memoria.

Ceea ce este cert este faptul că după accidentul rutier, medicii i-au spus bărbatului că femeia nu va supraviețui și în acest caz el trebuie să plătească spitalizarea.

Bărbatul a mers patru ore până acasă să ia bani și când s-a întors i s-a spus că soția sa a murit.

Mai târziu, el a primit ceea ce credea că este trupul ei, înfășurat într-un giulgiu și deja într-un sicriu pe care l-a reîntors în orașul în care trăiau, pentru înmormântarea ei.

1 Comment

1 Comment

  1. petre

    2017-12-06T11:14:54+02:00 at 2017-12-06T11:14:54+02:00

    Realitatea este ca aceasta este o problema fara o solutie evidenta pentru tinerele frumoase, fie maritate sau nu. se echipeaza, de cele mai multe ori provocator, este vorba de un instinct primar, pentru o situatie ideala, cand o sa aiba ocazia sa-i rupa gura idealului masculin, frumos si bogat. Dar, fatalmente, este inevitabil sa fie contemplata si de barbati care ies din tiparul pentru care se imbraca, daca asta este termenul potrivit. Astfel incat apare inevitabil sentimentul ca este hartuita, un termen care desemneaza faptul ca a reusit ce si-a propus, adica sa starneasca interesul, dar avand in vedere ca interesul pentru ea a fost manifesta de persoana care nu fusese vizata, atentia aceasta, care in conditie ideala ar fi fost perceputa drept curtuazie si dovada de eleganta, in acest caz este botezata hartuire. Dupa cum se vede, diferenta dintre curtuazie si hartuire nu este una de substanta, ci doar una de perceptie. Din fericire exista o solutie ideala pentru astfel de situatii, higeabul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top