Connect with us

Revistateo.ro

VIDEO. Gestul incredibil făcut de un șofer din Brăila

Inedit

VIDEO. Gestul incredibil făcut de un șofer din Brăila

Un șofer din Brăila a făcut un gest incredibil în trafic. Este vorba despre o scenă care sensibilizează pe oricine. O cameră de bord a surprins momentul care bineînțeles că a devenit viral. Gestul șoferului nu a avut cum să treacă neobservat. Nu în fiecare zi vezi așa ceva. Află ce a făcut șoferul.

Un șofer din Brăila a făcut un gest incredibil în trafic

Șoferul din Brăila a devenit celebru după gestul făcut. A ajutat un bărbat cu handicap locomotor să traverseze strada. Scena s-a petrecut la o trecere de pietoni din Brăila. Când a văzut că omului îi este greu să traverseze strada, șoferul nu a stat pe gânduri și i-a venit imediat în ajutor.

Scena a fost surprinsă de o cameră de bord a unui alt șofer din trafic. Au apărut imediat pe internet imaginile cu șoferul care a făcut fapta bună.

”Mergeam dinspre Barieră către strada Griviței. Omul în scaun cu rotile a început să traverseze pe culoarea verde a semaforului, dar pentru că se deplasa foarte încet l-a prins culoare roșie. Băiatul din fața mea s-a dat imediat jos de la volan și l-a ajutat să treacă strada”, a spus pentru obiectivbr, Claudiu Tănase, șoferul care a postat pe internet filmulețul.

Gestul șoferului din Brăila a devenit viral. Numeroase persoane au reacționat imediat ce l-au văzut.

CITEȘTE ȘI: VIDEO! Incredibil! Un australian a donat sânge timp de 60 de ani. Astfel a salvat 2,4 milioane de copii

CITEȘTE ȘI: Îi curgea nasul de câțiva ani! În realitate, i se scurgea lichid din creier

Astfel de gesturi nu au cum să rămână neobservate. Și este firesc să apară comentarii și aprecieri. Este frumos când vezi că uneori oamenii își lasă treburile personale pentru a le da o mână de ajutor celor care au clar nevoie de ei. Așa s-a întâmplat și în cazul șoferului care acum a devenit faimos pe internet. Gestul lui a stârnit un val de admirație în rândul internauților.

Mai jos vei găsi și un material video în care se vede ce s-a întâmplat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top