Connect with us

Revistateo.ro

Au găsit biletul de ADIO! Iată ce a scris Sergiu Curcă - Mesajul Sfâșietor scris de tânărul artist

Star

Au găsit biletul de ADIO! Iată ce a scris Sergiu Curcă – Mesajul Sfâșietor scris de tânărul artist

Un tânăr cântăreț de muzică populară, Sergiu Curcă, în vârstă de 22 de ani, a fost găsit spânzurat la domiciliul său din localitatea Lipova, județul Arad. La această oră, criminaliștii fac cercetările de rigoare pentru a stabili ceea ce s-a întâmplat.

Sergiu, așa cum se descrie chiar el pe pagina sa de Facebook, era solist al Ansamblului Folcloric de Cântece și Dansuri Lipova și era foarte cunoscut în zonă, fiind fost elev al Liceului Athanasie Marienescu Lipova.

Pe pagina acestuia au început să curgă mesajele de la sutele de oameni care l-au cunoscut.

În acest moment nu știm care sunt motivele care l-au determinat pe tânăr să ia o asemenea decizie și nici dacă a lăsat vreun bilet de adio.

UPDATE – Tânărul le-a lăsat un bilet părinților săi

Trupul lui Sergiu Curcă a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Arad, acolo unde medicii o să stabilească data exactă a decesului. În legătură cu Sergiu Curcă apar noi informații.

Tânărul avea angajament să cânte, în noaptea de Revelion, la un restaurant din zona Subcetate din Lipova, dar nu s-a dus să-și onoreze contractul, lucru care-i face pe apropiați să creadă că Sergiu s-a sinucis în 31 decembrie 2017 – însă, repetăm medicii nu au stabilit deocamdată nimic.

În 31 decembrie nu a răspuns la telefon, fiind sunat de părinți. În 1 ianuarie a fost găsit de tatăl său.

Am reușit să aflăm că Sergiu le-a lăsat părinților un bilet de adio în care îi roagă pe aceștia să îl ierte, le spune că nu a mai rezistat, că este singur, că nu are pe nimeni alături și că dorește să fie înmormântat cu  muzică.

Sergiu Curcă s-a sinucis!

Sergiu Curcă, un tânăr în vârstă de 22 de ani, interpret de muzică populară, s-a sinucis, luni, fiind găsit spânzurat în locuința sa din orașul Lipova, județul Arad, transmite MEDIAFAX.

Tânărul în vârstă de 22 de ani a fost găsit spânzurat luni după-amiază, în locuința sa din orașul Lipova, județul Arad.

“Tânărul s-a sinucis, nu există alte suspiciuni. Polițiștii se află la fața locului pentru a face cercetări”, arată reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Arad.

Tânărul care s-a sinucis în prima zi din anul 2018 se numește Sergiu Curcă și este interpret de muzică populară, cunoscut în județul Arad.

El făcea parte și din Ansamblul Folcloric de Cântece și Dansuri Lipova.

Zeci de mesaje de condoleanțe au fost postate, luni, pe pagina de Facebook a solistului arădean.

<strong>Tânărul, Sergiu Curcă, care avea 22 de ani şi era solist al Ansamblului Folcloric de Cântece şi Dansuri Lipova, a fost găsit spânzurat.</strong>

Trupul neînsufleţit al tânărului a fost descoperit de către tatăl acestuia.

“A fost găsit mort în locuinţa sa. Tânărul s-a sinucis, nu există alte suspiciuni cu privire la cauza morţii.

La acest moment poliţiştii se află la faţa locului pentru cercetări”, a declarat pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Claudia Iuga, care a precizat că trupul neînsufleţit a fost dus la Serviciul de Medicină legală pentru necropsie.

Sursa: News.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top