Connect with us

Revistateo.ro

Detalii şocante ies la iveală despre sinuciderea lui Sergiu Curcă! Cum a fost găsit artistul. Mărturia celui mai apropiat PRIETEN

Star

Detalii şocante ies la iveală despre sinuciderea lui Sergiu Curcă! Cum a fost găsit artistul. Mărturia celui mai apropiat PRIETEN

Sergiu Curcă, tânărul artist din Lipova, care şi-a pus capăt zilelor, în noaptea de Revelion, a fost găsit fără suflare, chiar de către tatăl său. Tânărul interpret s-a spânzurat cu un cordon de la o haină.

Trupul neînsufleţit al tânărului a fost descoperit luni după masa, în jurul orei 15:30, de către tatăl său.

Citește aici: Mesajul SFÂȘIETOR apărut pe pagina de Facebook a lui Sergiu Curcă, intepretul care și-a pus capăt zilelor: „Astăzi trebuia să…”

“Tânărul s-a sinucis, nu există alte suspiciuni. Poliţiştii se află la faţa locului pentru a face cercetări”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad.

Citește aici: Au găsit biletul de ADIO! Iată ce a scris Sergiu Curcă – Mesajul Sfâșietor scris de tânărul artist

În noaptea de Revelion, Sergiu Curcă trebuia să cânte la Restaurantul Subcetate din Arad. Nu a mai ajuns. Conform DC News, Sergiu Curcă nu a mai răspuns la telefon de la ora 18:00.

L-am sunat la ora 18:00 pentru că voiam să instalăm sculele, dar nu a răspuns. Noi am mai lucrat împreună, dar cu mult timp în urmă. Doar instalam sculele ieri seară.

Mă oferisem să-l las să cânte, cu formaţia, pe sculele mele. Aşa rămăsese stabilit, a declarat DJ Marius.

Sergiu Curcă a lăsat un bilet scris către cei apropiaţi în care i-ar fi îndemnat să-l conducă pe ultimul drum şi să-l uite. Cadavrul a fost transportat la Serviciului Judeţean de Medicină Legală Arad pentru efectuarea necropsie

Sergiu Curcă făcea parte din Ansamblul Folcloric de Cântece şi Dansuri Lipova din judeţul Arad.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top