Connect with us

Revistateo.ro

Uite cum şi-a pedepsit Jamie Oliver fetiţa

Inedit

Uite cum şi-a pedepsit Jamie Oliver fetiţa

Uite cum şi-a pedepsit Jamie Oliver fetiţa.

Cunoscut ca un adevărat chef, Jamie Oliver este şi un familist convins. Căsătorit cu iubita din liceu şi tatăl a patru copii, bucătarul a intrat în gura mamelor, după ce a dezvăluit ce pedeapsă i-a aplicat fetei sale de 12 ani, pentru că i-a răspuns într-un mod neadecvat.

”Poppy a fost obraznică și complet lipsită de respect. Pe vremea când eram eu copil, pentru un asemenea comportament, ar fi încasat-o, dar acum să bați un copil nu mai e la modă și nu dă bine, mai ales când ești un chef celebru ca mine ” , a declarat Jamie Oliver.

Şi pentru că este un maestru al improvizaţiei în bucătărie, Jamie s-a gândit la o “recompensă” pentru atitudinea fetiţei sale. Aşa că a luat câteva felii de măr, pe care le-a dat cu un ardei iute (cel mai iute din câte există) şi le-a servit copilului. Nu doar cea mică s-a înroşit, ci şi soţia chef-ului, Jools, despre care Oliver a spus că nu l-a mai băgat în seamă câteva zile.

CITESTE SI: Pui Maryland la Tava – Reteta lui Jamie Oliver

Şi pentru că nu este deloc o persoană sfioasă, bucătarul britanic a ţinut să împărtăşească această ispravă în cadrul unei emisiuni tv. După cum era de aşteptat, reacţiile nu au întârziat să apară, iar un inspector de la protecţia copilului a spus că acest gest este un abuz la adresa copilului.

Jamie Oliver a mărturisit că este strict în ceea ce-i priveşte pe copii săi, trăsătură moştenită de la tatăl său, care nu de puţine ori obişnuia să-l trezească pe actualul chef cu ajutorul unui furtun cu apă rece.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top