Connect with us

Revistateo.ro

Celebrul bucatar Jamie Oliver a devenit tata pentru a cincea oara

Stiri

Celebrul bucatar Jamie Oliver a devenit tata pentru a cincea oara

Celebrul bucatar Jamie Oliver a devenit tata pentru a cincea oara! Chef-ul care face ce vrea cu alimentele si impresioneaza cu sfaturile sale nutritionale este in culmea fericirii, scrie presa din Occident.

Jamie Oliver a postat o fotografie cu bebelusul care a venit pe lume de curand. „Este baietel. Toata familia Oliver este foarte fericita. El si mamica lui sunt bine”, a scris acesta pe contul sau de Instagram.

Alimente care iti fac soldurile mari

Jamie Oliver vrea ca elevii să studieze „MÂNCAREA”

Pe langa acest mesaj, Jamie a tinut mortis sa isi arate afectiunea in scris pentru nevasta lui: „Ai toata dragostea mea. Esti minunata, te iubesc. PS: Inca nu ne-am gandit la un nume pentru bebelus”.

Jamie Oliver a scris o serie de carti de bucate si este protagonistul mai multor emisiuni de cooking (de gatit) printre care si celebra productie „The Naked Chef”.

Celebrul bucatar Jamie Oliver a devenit tata pentru a cincea oara-2

Celebrul bucatar Jamie Oliver a devenit tata pentru a cincea oara-1

Jamie Oliver, critici aduse industriei fast-food

„Copiii vostri mananca de la fast-food in fiecare zi, adica mancare procesata… Stiti, cantitatea de aditivi, de coloranti, de ingrediente… nu va imaginati… Nu exista suficiente legume, verdeturi… Cartofii prajiti sunt considerati legumele dintr-un preparat fast-food. Pizza la micul dejun…. Cutit si furculita?

Nu, sunt periculoase. Din punctul meu de vedere, daca nu ai cutit si furculita la cursuri de gatit, singurul drum este spre mancare rapida. De altfel, e usor sa mananci cu mana. 10% din ce cheltuim in sanatate se duc pentru combaterea obezitatii. Si procentul se va dubla”, sustinea Jamie Oliver acum ceva timp intr-un monolog sustinut la intalnirile TED.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top