Connect with us

Revistateo.ro

Cura de Slabire

Cum a slăbit Jamie Oliver 12 kilograme

Cunoscutul bucătar Jamie Oliver, cel care a revoluționat conceptul despre mâncare militând pentru hrană sănătoasă pentru copii în locul produselor de tip fast-food a reușit să slăbească 12 kilograme după o rețetă cum altfel decât proprie.

Cum a slăbit Jamie Oliver 12 kilograme

Unul dintre principiile după care Jamie Oliver s-a ghidat dintotdeauna este cel potrivit căruia mâncarea poate fi un medicament, asta dacă știm ce și cât să mâncăm.

Acesta a declarat în cadrul unei emisiuni că slăbitul nu are de ce să fie complicat și înfometarea nu e cea mai la îndemână soluție, ba dimpotrivă. În orice dietă, indiferent care ne face bine, trebuie să includem alimente hrănitoare, alimente care conțin grăsimi bune, fibre și nutrienți fără de care corpul nostru ar fi moleșit.

„Am slabit 12 kilograme destul de repede si nu m-am infometat deloc. Din contra, am mancat mai mult decat inainte. Am limitat consumul de carne, am inclus mai multe legume in alimentatia mea zilnica, am inceput sa dorm mai mult si sa fac mai multa miscare”, spune Jamie Oliver.

CITESTE SI: Cum a slăbit Oana Radu zeci de kilograme. Regulile de aur – VIDEO

Cum a slăbit Sanda Ladoși 15 kilograme

Jamie Oliber a renunțat la alimentele ”albe” adică la toast-uri cu brânză topită. Acesta a ales carbohidrați complecși care asigură o sațietate de lungă durată. Mai mult, acesta alerga aproape zilnic, de fiecare dată când avea o jumătate de oră sau o oră liberă.

A inclus mai multe produse vegetariene în dieta sa. În trei din cele 7 zile ale săptămânii, Jamie Oliver consuma doar produse bio.

Oliver a ales să consume mai multe alge marine, nuci și ouă la gustări. Algele marine au iod și sunt printre cele mai nutritive alimente din lume, conform celebrului bucătar.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top