Connect with us

Revistateo.ro

Cura de Slabire

Dieta lui Dumnezeu. Te ajută să slăbești 10 kilograme în 40 de zile

Dieta lui Dumnezeu devine din ce în ce mai populară printre persoanele din toată lumea. Această cură de slăbire de bazează pe legile vechi evreiești, având și unele restricții. Printre alimentele interzise se află carnea de porc și slănina.

Planul de alimentație include carne roșie, precum și carbohidrați și unele grăsimi saturate. Cei care au ținut deja această dietă spun că este foarte important ca toate alimentele să fie consumate în starea lor naturală, fără a fi prelucrate sau rafinate.

Alimentele recomandate sunt: broccoli, conopida, fructe de pădure, struguri, semințe, nuci, anumite cereale sau legume, grăsimi naturale, brânzeturi și laptele.

Este indicat, de asemenea, să se consume carnea slabă, somonul alături de salate, de exemplu, iar carbohidraţii recomandaţi sunt cei din surse naturale, cum ar fi: miere, fructe sau lapte.

Citește și: Cum slăbești cu dieta rusească fără să te înfometezi

Alimentele care trebuie să fie evitate în cadrul acestei diete sunt: orice produs procesat sau tratat din comerț, produsele modificate genetic. Dulciurile, zahărul ori alimentele cu coloranți, sucurile și băuturile din comerț. Nici grăsimile procesate nu trebuie să fie consumate, în schimb se pot consuma uleiuri extravirgine și grăsimi naturale de origine animală.

Evită apa de la robinet

Un alt lucru pe care trebuie să îl eviți în această dietă este apa de la robinet, deoarece are un conținut ridicat de clor.

Această dietă primite slăbirea a 10 kilograme în numai 40 de zile.

Pentru alcătuirea programului de slăbire, nutriționistul american Jordan Rubin s-a inspirat din Vechiul Testament. Adepții dietei nu treubie să mănânce când sunt furioși, supărați sau speriați, pentru că emoțiile negative blochează digestia și afectează sistemul imunitar.

Pentru a avea efectul scontat, nu uita să ai trei mese zilnice și să te hidratezi suficient. De asemenea, pentru a tonifia musculatura, nu uita nici de mici exerciții fizice, plimbări ori masaje. Te vor ajuta să își definești și mai bine corpul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top