Connect with us

Revistateo.ro

Jamie Oliver vrea ca elevii să studieze mancarea

Inedit

Jamie Oliver vrea ca elevii să studieze „MÂNCAREA”

Este cunoscut faptul că Jamie Oliver a pledat mereu pentru o alimentaţie sănătoasă, iar acum vrea ca asta să fie o disciplină pe care cei mici să o studieze la şcoală. Tocmai din acest motiv chef-ul britanic a lansat o petiţie online, care a strâns până acum 1,2 milioane de semnături din 182 de ţări.

„Semnează şi dă mai departe!/ Sign it & Share it” se numeşte cererea online şi se adresează liderilor ce fac parte din organizaţia G20 şi are ca scop atragerea atenţiei asupra faptului că la nivel global sunt peste 42 de milioane de copii, sub vârsta de 5 ani, supraponderali sau obezi.

CITEŞTE ŞI: 7 MITURI demontate despre ALIMENTAȚIE

„Este esenţial să înarmăm generaţiile viitoare cu abilităţile de care au atâta nevoie pentru a trăi vieţi mai sănătoase, mai fericite şi mai productive. Cred cu tărie că acesta este dreptul fiecărui copil şi sper că sunteţi de acord cu mine. Educaţia culinară va face o mare diferenţă în vieţile viitoarelor generaţii, aşa că vă invit să ne ajutaţi!”, afirmă Jamie Oliver.

Bucătarul britanic, ajuns acum la 39 de ani, a început să gătească încă de la 8 ani în restaurantul părinţilor săi, iar acum a ajuns să deţină un lanţ de restaurante centrale în Marea Britanie, numit „Jamie’s Italian”, precum şi numeroase alte parteneriate.

Renumele lui Jamie Oliver a fost clădit pe un sistem de alimentaţie ce promovează o mai bună conştientizare a oamenilor cu privire la produsele pe care le includ în regimul lor alimentar zilnic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top