Connect with us

Revistateo.ro

Uite cele mai simple exerciţii care te scapă de celulită 2

Stiri

Uite cele mai simple exerciţii care te scapă de celulită

Dacă ai zone pe corp cu celulită şi îţi doreşti să scapi de ele cât mai repede şi sănătos, îţi propunem câteva exerciţii simplu de urmat. Tot ce trebuie să faci este să le aplici cât mai des în timpul tău liber, sau în pauze.

1.Cele mai bune exerciţii pemtru a scăpa de celulită sunt genoflexiunile. Stai în picioare, cu mâinile pe şold sau ridicate în faţă, la nivelul umerilor. Picioarele trebuie să fie puţin depărtate, iar spatele drept. Din această poziţie îndoaie genunchii ca şi cum ai vrea să te aşezi pe un scaun. Stai în această poziţie timp de 2 secunde, apoi revino la poziţia iniţială. Pe întreg parcursul exercitiului vei avea fesele şi abdomenul încordate, mâinile şi privirea în faţă şi spatele drept.

CITEŞTE ŞI: PREPARĂ-ŢI SINGUR ACASĂ TRATAMENTUL ANTI-CELULITIC NATURAL

2. Lumanarea cazută este un exerciţiu uşor pentru a scăpa de celulită, însă nu trebuie să uităm de încalzirea de dinaintea oricărui exerciţiu fizic. Întinde-te pe spate, apoi ridică picioarele, ca în poziţia de lumanare, sprijinindu-ţi spatele cu mâinile. De aici va trebui să îţi laşi picioarele jos, până când degetele de la picioare ating podeaua. Coatele vor fi în permanenţă pe podea, iar picioarele întinse. Numără încet până la 10, apoi revino uşor în poziţia iniţială, cu corpul întins pe podea. Repetă acest exercitiu de 5 ori în fiecare zi, atuci când ai timp. Pe langă beneficiul pe care îl are zonelor cu celulită, acest exerciţiu ajută la circulaţie şi la diminuarea durerilor de spate.

3. Aşează-te pe podea întinsă pe spate, cu mâinile sub şezut. Din această poziţie îţi vei ridica ambele picioare, formând un unghi de 45 de grade. Trasează în aer cercuri cu varfurile degetelor. Câte 5 cercuri într-o direcţie, apoi încă 5 cercuri în direcţia opusă. Dacă la început ţi se pare prea greu, încearcă cu un singur picior, celălalt picior rămânând întins pe podea. Mişcarea trebuie sa fie una lina, controlată şi amplă. Cu cat ai mai mult control asupra cercurilor desenate în aer, cu atât îţi vei lucra mai eficient muşchii în lupta împotriva celulitei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top