Connect with us

Revistateo.ro

miere si nuci

Stiri

Uite ce se intampla in organismul tau cand consumi MIERE SI NUCI

Vrei sa traiesti cat mai mult si sa stai departe de boli? Include in alimentatia ta zilnica miere si nuci si vezi ce se intampla cu organismal tau.

O viata sanatoasa presupune o atentie deosebita asupra alimentelor pe care le folosim zilnic, doar ca acest lucru pare sa fie tot mai greu de realizat. Carnea este tratata cu diferiti hormoni, legumele si fructele sunt protejate de pesticide si insecticide puternice, iar produsele bio sunt destul de costisitoare.

Drept urmare, ce ramane de facut? O solutie simpla si la indemana oricui este urmatoarea cura, pe care oricine o poate folosi, indiferent daca tineti o dieta sau nu.

Nu uitati ca inainte de a tine o dieta sau o cura ce implica amestecul unor ingrediente este bine sa va consultati cu un specialist, pentru a va sigura ca reteta in cauza nu are efecte secundare in cazul vostru.

Cura de mai jos este una cat se poate de simpla si poate fi inclusa in alimentatie cu o frecventa zilnica. Astfel, tot ce ai nevoie este jumatate de kilogram de nuca si inca o jumatate de kilogram de miere, peste care poti stoarce (optional) 2-3 lamai. Amestecul se lasa la macerat timp de 2-3 zile intr-un borcan inchis bine, la intuneric, intr-un spatiu aerisit.

CITESTE SI: Top 7 alimente de la care te poti ingrasa cel mai mult toamna. Pana acum le consumai zilnic!

CITESTE SI: 5 perechi de alimente pe care NU AI VOIE SA LE COMBINI NICIODATA! Iata de ce!

Dupa ce a stat la macerat, din compozitie se ia in fiecare dimineata cate o lingura, pe stomacul gol, dupa care se lasa sa actioneze jumatate de ora (nu se mananca nimic in acest timp).

Cei care au folosit acest remediu simplu cu nuci si miere au spus ca au scapat de anumite nevralgii si s-au simtit mult mai bine si mai energici.

Amestecul cu nuci si miere este indicat si in tratarea anemiilor si totodata combate hipertensiunea. Mai mult, acesta este un bun pansament si in cazul afectiunilor gastrice.

ATENTIE! Acest articol este scris cu titlu informativ si nu inlocuieste parerea sau consultul unui specialist.

Sursa foto Shutterstockv

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top