Connect with us

Revistateo.ro

Uite ce se intampla daca faci o baie cu miere!

Stiri

Uite ce se intampla daca faci o baie cu miere!

Baia cu miere este una dintre cele mai incredibile metode prin care poti avea grija de pielea ta. Iata care sunt beneficiile!

Baia face parte din rutina ta zilnica si este un obicei relaxant si extrem de benefic pentru piele. Te-ai gandit vreodata sa ii adaugi un ingredient special care sa o transforme intr-un adevarat tratament spa? Mierea de albine este solutia ideala! Beneficiile acesteia sunt cunoscute bine de toata lumea, insa putine persoane o folosesc chiar si in apa pentru baie.

CITESTE SI: BALSAM DE BUZE CU MIERE DE ALBINE

Adauga cateva linguri de miere in apa atunci cand te pregatesti pentru baie si te vei bucura de hidratare intensa. Persoanele cu pielea sensibila sau foarte uscata ar trebui sa faca acest tratament de doua ori pe saptamana si rezultatele nu vor intarzia sa apara. Mierea are proprietatea de a patrunde adanc in stratul de piele si de a hidratara fara sa lase urme grase.

In aceasta perioada pielea ta este extrem de expusa la soare si radiatii, asa ca ai nevoie de ingrediente care sa lupte impotriva acestor factori negativi. Radicalii liberi din atmosfera pot fi neutralizati cu ajutorul unei astfel de bai, datorita antioxidantilor care se gasesc intr-o cantitate mare in miere. In plus, proprietatile antimicrobiene lupta impotriva cosurilor, vindeca ranile superficiale si ajuta pielea degradata sa se refaca rapid.

In zilele noastre fiecare femeie isi doreste sa arate cat mai bine si sa isi ascunda varsta. Baile cu miere intarzie aparitia semnelor imbatranirii si te ajuta sa te mentii tanara, cu o piele supla si ferma. Secretul tineretii incepe cu o curatare in profunzime, iar mierea, in contact cu apa, actioneaza precum un exfoliant si indeparteaza eficient impuritatile si uleiurile in exces.

Sursa foto: forgoodness-sake.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top