Connect with us

Revistateo.ro

animal

Stiri

Uite ce animal de companie i se potrivește zodiei tale

Atrologii susțin că în funcție de zodia în care ne-am născut, fiecăruia dintre noi i se potrivește un anumit tip de animal de companie. Descoperă ce animal ți se potrivește!

CITEȘTE ȘI: TOPUL ZODIILOR CARE SE ÎNDRĂGOSTESC VARA ACEASTA

Berbec. Berbecii sunt persoane foarte active și vor avea nevoie de un animal de companie pe măsură. Un câine foarte activ este alegerea perfectă pentru nativii acestei zodii.

Taur. Taurii sunt destul de ocupați și nu au timp de un animal de companie precum un câine sau o pisică. Animalul perfect pentru aceștia este o broască țestoasă , care stă într-un acvariu, nu necesită multă atenție și care nu cere mult de mâncare.

Gemeni. Gemenii sunt persoane foarte vorbărețe, de aceea un papagal vorbitor ar fi alegerea cea mai potrivită pentru aceștia.

Rac. Racii sunt persoane foarte afectuoase, care adoră să primească atenție de la animalul lor de companie. O pisică sau un câine este alegerea cea mai potrivită pentru nativii acestei zodii.

Leu. Leii au mereu nevoie să fie în centrul atenției, și stunci animalul acestora de companie trebuie să fie spectaculos. O reptilă sau un animal mai puțin obișnuit, poate chiar exotic este ceea ce au nevoie.

Fecioara. Înainte de a-și cumpăra un animal de companie, orice fecioară își face un plan de atac, este important să știe cât costă intreținerea animalului, hrana acestuia și cum afectează acest animal bugetul nativului din zodia fecioarei. Pentru ele cel mai potrivit este un hamster.

Balanța. Balanțele au nevoie de un animal de companie afectuos, dar în același timp independent. O pisică este alegerea cea mai bună.

Scorpion. Scorpionii vor prefera întotdeauna pisicile, deoarece sunt misterioase și imprevizibile.

Săgetător. Săgetătorii adoră caii, însă nu toți pot avea un cal drept animal de companie. O altă variantă ar fi un câine impunător.

Capricorn. Capricornii se pot adapta foarte ușor oricărui animal de companie, iubindu-l și îngrijindu-l în permanență. O veveriță jucăușă ar putea fi o alegere potrivită.

Vărsător. Vărsătorii sunt foarte inventivi și adoră animalele de companie mici mici. Hamsterii sau câinii de talie mică sunt ideali pentru acestia, mai ales pentru că vărsătorii le pot construi jucării de joacă.

Pești. Peștii nu prea sunt genul de persoane care să aibă grijă de animalele de companie, de aceea trebuie ca acestea să nu necesite multă atenție din partea stăpânului. Un acvariu cu pești este cea mai potrivită alegere pentru cei din această zodie.

Sursa foto: huffingtonpost.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top