Connect with us

Revistateo.ro

UITA DE SILICOANE! Marirea sanilor in MOD NATURAL

Frumusete

UITA DE SILICOANE! Marirea sanilor in MOD NATURAL

Marirea sanilor in MOD NATURAL – Sanii reprezinta partea corpului de care femeile sunt cele mai nemultumite, fapt pentru care, odata ce a devenit posibila marirea artificiala a acestora, femeile s-au expus tuturor riscurilor doar pentru forme mai mari.

Cea mai simpla si cunoscuta forma de a-ti creste sanii este sa ii masezi. Poti aplica o crema care sa incurajeze cresterea celulelor grase. Masajul este simplu: freaca-ti mainile pana simti ca se incalzesc iar apoi incepe masajul cu atentie de sus in jos, pentru a-i intari si a ridica sanii. Fa acest exercitiu de doua ori pe zi timp de 30 de zile.

Marirea sanilor in MOD NATURAL – Evident ca principalul factor de crestere a sanilor il reprezinta o alimentatie sanatoasa. Daca organismul tau produce mai multi hormoni masculini decat feminini, exista slabe sanse pentru cresterea sanilor. Consuma cereale integrale, legume si fructe si supa cu cap de gaina (capul de gaina contine estrogen, hormonul feminin).

Tot in alimentatia ta, pentru marirea sanilor, include avocado, migdale, peste hering, seminte de in – adica tot ce inseamna grasimi bune pentru sanatate.

Marirea sanilor in MOD NATURAL – De asemenea, au aparut suplimente din ierburi naturale pentru cresterea sanilor in plafarurile din toata tara. Majoritatea contin estrogen, hormon ce stimuleaza cresterea sanilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top