Connect with us

Revistateo.ro

tinctura

Stiri

UIMITOR! Tinctură pentru creşterea sânilor. Ai auzit de ea?

Ştiai că există o tinctură care, printre altele, ajută la creşterea sânilor? Uite cum trebuie să o prepari şi să o foloseşti.

CITEŞTE ŞI: 10 curiozități despre sânii tăi: Ce se întâmplă în fiecare oră cu ei, din punct de vedere biologic

O tinctură pe care toate femeile o doresc este cea din ulei de mărar. Aceasta conţine, printre altele, eugenol, folosit din cele mai vechi timpuri ca anestezic local sau drept antiseptic.

Uleiul de mărar se obţine din seminţele acestei verdeţi şi are o mulţime de întrebuinţări în medicina tradiţională. Masarea anumitor zone cu acesta tratează anumite dezechilibre hormonale şi poate chiar contribui la o creştere a sânilor (nu vă aşteptaţi însă la efecte miraculoase!).

Uite cum poţi face şi tu uleiul din mărar pentru creşterea sânilor în propria locuinţă:

În caz că tinctura de mărar se obţine în cadrul unui laborator, acest ulei se prepară simplu, folosind ca bază uleiul tău preferat. Poţi alege dintre cel de măsline, migdale sau cocos.

În caz contrar, va trebui să amesteci 30 de grame de seminţe de mărar pisate cu 200 ml de ulei (poţi prepara amestecul şi în cantităţi mai mari, dar să păstre3zi raportul de ingrediente). Amestecul rezultat se lasă la macerat aproximativ trei săptămâni, după care se strecoară seminţele de mărar.

Uleiul aromat rezultat se va folosi de două-trei ori pe zi. Se iau câteva picături în palme, după care se masează sânii până ce uleiul intră în piele. Nu te speria dacă vei simţi un disconfort uşor în zona sânilor, căci acesta va dispărea după aproape o săptămână de utilizare.

Sursa foto ravebabe.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top