Connect with us

Revistateo.ro

tartrul

Ingrijirea dintilor

Trucul cel mai ieftin care ELIMINĂ TARTRUL! Fii propriul tău dentist, acasă!

Acumularea de tartru este o problema frecventa in zilele noastre.Acest lucru se intampla atunci cand placa dentara se intareste pe dinti si poate duce la diferite probleme dentare sau la parodontoza daca este lasata netratata.

Trebuie sa vizitati medicul stomatolog daca va confruntati cu o astfel de problema.Daca duceti lipsa de timp sau va este frica sa ajungeti la medic,trebuie sa stiti ca exista unele remedii naturale care pot ajuta sa scapati de acumularea de tartru acasa.

De ce ai nevoie ca să elimini tartrul acasă:

-periuta de dinti
-scobitoare
-bicarbonat de sodiu
-o ceasca de apa
-apa de gura antiseptica
-apa oxigenata

Mai intai de toate,puneti intr-un castron 1/2 lingurita de sare si o lingura de bicarbonat de sodiu,apoi amestecati.Se umezeste periuta de dinti si se inmoaie in amestec. Periati-va dintii cu ea,asa cum o faceti de obicei.

Procesul ar trebuie sa dureze aproximativ 5 minute.Dupa acest procedeu,puneti apa oxigenata intr-o ceasca si amestecati-o cu 1/2 ceasca de apa calda. Clatiti-va bine gura.Folositi apa rece pentru a clati din nou gura. Utilizati scobitoarea pentru a indeparta tartrul de pe dinti.

In cele din urma,clatiti-va gura cu apa de gura antiseptica.Pentru a obtine rezultate optime,repetati procedura la fiecare doua zile.Acest lucru va ajuta sa aveti un zambet frumos si sanatos.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Ingrijirea dintilor

To Top