Connect with us

Revistateo.ro

Tușea încontinuu, iar medicii au crezut că are cancer. Când au văzut radiografia la plămâni au răma șocați: „A stat acolo 40 de ani”.

Instant

Tușea încontinuu, iar medicii au crezut că are cancer. Când au văzut radiografia la plămâni au rămas șocați: „A stat acolo 40 de ani”

Un bărbat în vârstă de 47 de ani s-a prezentat la medic cu o tuse, de care nu mai scăpa. Deși a urmat mai multe tratamente, el tușea încontinuu. Medicii au luat în calcul și varianta că ar putea avea cancer.

Însă, misterul a fost elucidat în momentul în care i-au făcut radiografie la plămâni.

Ce au descoperit medicii în plămânii bărbatului

După ce bărbatul a fost informat că simptomele ar putea indica un cancer la plămâni avea să vină și cauza reală a problemei. La radiografie, medicii au descoperit că bărbatul avea o pată pe plămân.

La o analiză detaliată, ei au realizat că bărbatul avea o piesă de jucărie în plămân, pe care o primise la vârsta de 7 ani.

CITEȘTE ȘI: Ai fost fumător? Iată remediul minune care îți curăță plămânii

Medicii au rămas suprinși că jucăria a rămas nedetectată atâta vreme.

Ei au declarat că este primul caz din lume de corp străin traheobronsic, care nu a făcut probleme timp de 40 de ani. Doctorii cred că, fiind mic atunci când a inhalat jucăria, plămânii s-au dezvoltat în jurul jucăriei.

Pornind de la acest caz, medicii trag un semnal de alarmă: copiii trebuie supravegheați atent. Din ce în ce mai des ei se confruntă cu urgențe medicale în care copiii înghit bucări de jucării.

O fetiță a fost internată la un spital din Colorado din cauza unor magneți care ”îi ciupeau” stomacul. “Nu este o glumă”, avertizează doctorul Robert Kramer. “Înghițirea acestor magneți poate avea drept consecința decesul copilului”.

3 tratamente naturale unice pentru a combate tusea pe care le poți face și tu!

Dincolo de siropurile din farmacii sau plafaruri, ori soluții dizolvabile în apă care combat răceala, tusea mai poate fi tratată și prin remedii naturale, adică fără chimicale care să îți pună în pericol alte părți ale corpului.

EXTRACT DE BRAD ȘI PIN
Unul dintre siropurile pe care le poți pregăti la tine acasă este cel de brad. Pentru a realiza acest siropi este nevoie doar să strângii mugurii de brad primăvara, pe care îi vei amesteca cu zahăr în cantități egale.

Amestecul de zahăr cu muguri zdrobiți se lasă 2-3 săptămâni într-un vas acoperit, după care se toarnă într-o sticluță. Nu consuma mai mult de trei lingurițe de sirop pe zi. Acesta este oricum eficient deoarece calmează tusea și ameliorează problemele respiratorii.

CITEȘTE ȘI: ȘI TU FACE ACESTE GREȘELI CÂND TE TRATEZI DE RĂCEALĂ

NALBA

Pentru a folosi nalba în tratamentele împotriva răcelii, curăță-le bine de tot, începând cu rădăcina, așa cum te-ai obișnuit să cureți morcovii. Se taie apoi în bucățele cam de 1 centimetru și se lasă pe niște foi albe.

Rețeta de macerat este simplă: o lingură de rădăcină de nalbă la o cană de apă. Se lasă la macerat 30 de minute după care se consumă în fiecare zi în câte patru reprize, după fiecare masă.

PODBAL

Pentru tratarea problemelor respiratorii și cele pulmonare, podbalul este soluția cea mai eficientă dacă apelăm la miracolele naturii.

Se face o infuzie într-o lingură de plantă la 200 ml de apă. La fiecare două-trei ore se ia câte o lingură de podbal.

Interesant de reținut este faptul că ceaiul de podbal poate fi combinat cu frunzele de pătlăgină, pentru un efect mai bun privind combaterea virusurilor. Poți încerca, de asemenea, inhalație cu fiertură din frunze și flori de podbal.

3 tratamente naturale unice pentru a combate tusea pe care le poti face si tu1

Nalba de pădure – eficientă pentru combaterea tusei

3 tratamente naturale unice pentru a combate tusea pe care le poti face si tu1

Podbalul – tratează afecțiunile pulmonare și problemele respiratorii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Instant

To Top