Connect with us

Revistateo.ro

Trucurile siluetei perfecte

Dieta si Sport

Trucurile siluetei perfecte

Cea mai bună metodă de a te mişca este să introduci exerciţiile cardiovasculare în viaţa ta de zi cu zi. Nu le trece în jurnal ocazional. Modifică-ţi stilul de viaţă măcar puţin şi vei vedea diferenţa data viitoare când vei fi într-o cabină de probă doar cu oglinda lângă tine, trucurile siluetei perfecte vor funcţiona şi în cazul tău.

CITEŞTE ŞI: DIETA DE PRIMĂVARĂ CARE TE SCAPĂ DE ASTENIE

Bagă aspiratorul cincisprezece minute şi vei arde 58 de calorii. Du copiii la şcoală pe jos, e mai bine şi pentru ei, asta înseamnă că îţi împărtăşeşti dragostea. Cumpără-ţi o bicicletă şi mergi cu ea la muncă. Gândeşte-te să-ţi iei un câine. Mersul vioi este cunoscut ca fiind cel mai valoros exerciţiu integrat pe care îl poţi face, iar un terrier iscoditor este cea mai vioaie „bestie” care merge la pas.

Renunţă la lift, cultivă-ţi claustrofobia, dezvoltă-ţi o frică nefondată de lifturi. „Folosirea scărilor nu e văzută ca fiind ceva normal”, spune Amelia Lake, cercetător în medicina clinică la Universitatea din Newcastle. „În cele mai multe clădiri e greu să găseşti scări. Punctul central, de cum intri, tinde să fie liftul. În anumite clădiri, noi, vei descoperi chiar că folosirea scărilor declanşează alarma de incendiu”.

Arhitectul Will Alsop subliniază: „Dacă într-adevăr vreţi să faceţi ceva în privinţa asta îngrăşării, scoateţi lifturile din toate clădirile din lume. Oamenii ar fi în formă atunci”.

Găseşte o modalitate care să-ţi facă mersul pe jos plăcut. Umple-ţi telefonul cu muzică. Fredonează. Spionează camerele de la stradă ale oamenilor, regăseşte plăcerea plimbărilor prin parc.

Potrivit unor păreri acceptate, pentru a slăbi o jumătate de kilogram trebuie să arzi sau să eviţi 3 600 de calorii. O idee care poate fi foarte depimantă, nu-i aşa? Ei bine, nu-ţi face griji. Nu te gândi la o viaţă întreagă, gândeşte-te doar la prânz. Începe acum. Un pic de alergare. Un curs de step pentru începători. Pe bicicletă până la birou. Alegrerea îţi aparţine în totalitate, acum că ştii care sunt trucurile.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top