Connect with us

Revistateo.ro

Mihaela Rădulescu, dezvăluiri despre o perioadă mai delicată din viața sa: ”... n-am putut să mă mișc, aveam vânătăi peste tot!”

Star

Mihaela Rădulescu, dezvăluiri despre o perioadă mai delicată din viața sa: ”… n-am putut să mă mișc, aveam vânătăi peste tot!”

Mihaela Rădulescu a povestit prin ce a trecut când a încercat să îi arate fiului ei, Ayan, cum se practica snowboardingul. Deși iubește sportul și face mișcare, snowboardingul a fost o provocare foarte mare pentru vedetă.

Mihaela Rădulescu, dezvăluiri despre o perioadă mai delicată din viața sa: ”… n-am putut să mă mișc, aveam vânătăi peste tot!”

Vedeta a dezvăluit ce s-a întâmplat când a încercat să îi arate fiului ei cum se practică acel sport de iarnă. Deși sportul este una dintre pasiunile vedetei, snowboardingul a fost o adevărată provocare. În urma acesteia a rămas cu vânătăi, iar o săptămână nu prea putea să se miște.

”La snowboard cazi mult, mai ales când ești începător. Îmi aduc aminte prima dată când am zis: <>

Am avut o săptămâna grea, n-am putut să mă mișc, aveam vânătăi peste tot! Învățatul e o treabă complicată și dacă reușești să treci de faza asta foarte neplăcută, în care te dor toate oasele și urăști snowboardul, după aceea, devine extrem de plăcut.”, a spus vedeta, potrivit ciao.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top