Connect with us

Revistateo.ro

Trucuri pentru un CRACIUN norocos

Stiri

Trucuri pentru un CRACIUN norocos

Aceasta sarbatoare magica vine cu multa bucurie si timp petrecut alaturi de cei dragi. Iata cateva trucuri care sa iti asigure noroc in toate cele trei zile de Craciun. Trucuri pentru un CRACIUN norocos!

Trucuri pentru un CRACIUN norocos

1. Saruta pe cineva sub vasc
Daca saruti pe cineva sub vasc in noaptea de Craciun, vei avea parte de dragoste tot anul. Alege-ti „victima” si asigura-ti norocul pentru noul an!

2. Ofera un cadou unui necunoscut
Ia ceva simbolic de Craciun – o cana cu un ren, o caciula de Mos Craciun – si ofera-i acest dar unui strain pe strada. Acesta va fi surprins, dar se va bucura de surpriza si, cine stie, poate va da si el un cadou unui strain mai departe. Te vei simti mai bine si stii zicala: „Binele facut se intoarce inzecit”.

Trucuri pentru un CRACIUN norocos

3. Fa o donatie
Nu uita de cei mai sarmani ca tine! Rupe putin din venitul tau sau chiar fa o cheta de la prieteni si strangeti o suma de bani cu care sa cumparati diverse alimente sau produse de orice fel, care credeti ca ar fi utile pentru o familie mai putin norocoasa. Eventual, puteti dona banii direct, daca nu aveti timp. Sigur ai un centru de plasament in orasul tau. Fa un bine fara sa astepti ceva inapoi!

CITESTE SI: SFATURI: Cum sa fii cea mai buna GAZDA la masa de Craciun

CITESTE SI: Singura de Craciun? Iata 6 motive sa te simti bine!

4. Bea vin rosu in ziua de Craciun
Se spune ca acesta innoieste sangele, asa ca da-i bataie, dar nu exagera cu cantitatea!

5. Cumpara flori
Fie ca le iei de la florarie sau de la o batranica din piata, asigura-te ca ai flori in casa. Nu trebuie sa le tii pe masa de Craciun, neaparat, dar trebuie sa le ai. Pe langa faptul ca acestea iti vor improspata casa, iti vor purta noroc, deoarece florile sunt simbolul prosperitatii si dezvoltarii.

6. Aprinde lumanari la masa de Craciun
Lumina este magica, asa ca este esential sa iti luminezi masa de Craciun, chiar daca este ziua afara. Aprinde 2-3 lumanari si vei avea parte de o masa festiva intima si de efect.

Sursa foto: Wallpaperswide.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top