Connect with us

Revistateo.ro

Trucuri pentru a-ți îmbunătăți viața sexuală

Cuplu

Trucuri pentru a-ți îmbunătăți viața sexuală

Într-o relație de cuplu sexul este extrem de important, iar viața sexuală depinde de anumiți factori care trebuie respectați. Pentru ca viața sexuală să decurgă perfect, este nevoie să ții cont de mai multe lucruri.

O DIETĂ ECHILIBRATĂ
Chiar dacă nu pare a avea o conexiune directă cu sexul, este esențial să menții o dietă echilibrată și să nu consumi multe grăsimi (rele), deoarece aceste grăsimi îți pot afecta serios sistemul cardiovascular, iar dacă inima nu este la parametri ei normali de funcționare, vei avea dificultăți în a întreține o partidă de sex cu iubitul tău.

CITEȘTE ȘI: NUMĂRUL CORECT AL PARTIDELOR DE SEX PE SĂPTĂMÂNĂ

FOCUL PASIUNII, APRINS
Păstrează vie flacăra iubirii și menține constantă pasiunea, pentru că fără acestea relația e sortită eșecului, iar partidele de amor se anulează pentru totdeauna. Îți poți surprinde iubitul într-o zi cu o cină romantică la lumina lumânărilor sau cu o lenjerie intimă ceva mai îndrăzneață pentru a-i trezi apetitul sexual.

FANTEZII SEXUALE
Fanteziile sexuale nu ar trebuie să fie tabu dacă vrei ca viața sexuală să fie perfectă. Lasă deoparte pudoarea și rușinea și rupe acest lanț al timidității, arată-i iubitului tău și latura mai sexy, nu vă va părea rău niciunuia! Mărturisește-i iubitului tău care este fantezia ta sexuală și puneți-vă de acord dacă o aplicați sau nu.

UITĂ DE TOT
În momentul în care vrei să trăiești momente unice cu iubitul tău în dormitor, lasă toate grijile deoparte și alocă-ți timp doar pentru voi doi, gândește-te că trebuie să te simți bine. Gândurile rele și sttresul îți vor distruge viața sexuală. Chiar dacă viața e dificilă și ai rate de plătit sau bunica ta este bolnavă în spital, nu uita că ai o singură viață și indiferent ce se întâmplă în jurul tău nu poți să-ți mutilezi mereu fericirea pentru alții.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top