Connect with us

Revistateo.ro

Ca sa scapi de kilogramele in plus, ai putea incerca sa tii cont de cateva trucuri de slabit. Nu sunt deloc complicate si te vor ajuta.

Dieta si Sport

Trucuri de slabit pe care nimeni nu ti le-a spus

Daca vrei sa scapi de kilogramele in plus, probabil te gandesti sa iti schimbi alimentatia si sa incepi sa faci miscare. Insa, pentru a ajunge mai usor la greutatea pe care ti-o doresti, ai putea incerca sa tii cont de cateva trucuri. Afla despre ce este vorba.

Cateva trucuri de slabit pe care nimeni nu ti le-a spus

1. Cand mananci in oras, comanda portii mici. Chiar daca, poate, iti doresti sa mananci pizza, care nu este tocmai o alegere buna daca esti la dieta, incearca sa alegi cea mai mica portie. Uita-te cu atentie in meniu si fa cea mai buna alegere. Potrivit studiilor, persoanele care nu isi comanda nimic de mancare, au tendinta de a manca tot ce este pe masa, desi nu le este foame.

2. Fii optimista. Fiecare gand pozitiv conteaza. Ideea este sa te concentrezi asupra gandurilor pozitive. De asemenea, este bine sa iti repeti telurile, in gand, intr-un mod pozitiv. Si sa recunosti fiecare succes. „Am slabit un kilogram. Este grozav!”, „Slabesc incet, dar sigur!”.

3. Este bine sa mananci singura, decat alaturi de cineva. Cand iti schimbi obiceiurile alimentare, ai vrea ca familia si prietenii sa te sustina. Insa, studiile au demonstrat ca persoanele care mananca in compania altora, au tendinta de a manca mai mult. Deci, nu este un lucru care sa ii ajute sa scape de kilogramele nedorite. Asta pentru ca, atunci cand sunt la masa cu cineva, stau mai mult, deci au tendinta de a manca mai mult. Bineinteles, asta nu inseamna ca trebuie sa mananci singura de fiecare data. Este bine ca atunci cand mananci in compania cuiva, sa stabilesti dinainte cantitatea de mancare pe care o vei consuma si sa respecti lucrul acesta.

4. Daca iti este foame, incearca sa mirosi o banana. Poate sa para ciudat, insa este o metoda eficienta. Daca vei mirosi anumite alimente precum banane, mere sau menta, creierul tau va crede ca le mananci. Deci nu iti va mai fi foame si vei slabi.

5. Culoarea albastra te poate ajuta. Se pare ca aceasta scade pofta de mancare. Asa ca, incearca sa ai la masa sau in jur obiecte albastre. Pot fi servetele, o fata de masa sau orice altceva.

Articole pe aceeasi tema:

Ce poti manca la micul dejun pentru a slabi

Ce greseli poti face dimineata si cum te ingrasi din cauza lor

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top