Connect with us

Revistateo.ro

Dieta cu mere. Slăbești cinci kilograme în cinci zile

Cura de Slabire

Dieta cu mere. Slăbești cinci kilograme în cinci zile

Merele se găsesc din belșug în această perioadă și sunt printre cele mai iubite fructe. Puține persoane știu, însă, faptul că aceste mere sunt extrem de bune ți în curele de slăbit. Iată cura cu mere, cu care poți să slăbești cinci kilograme în numai cinci zile.

Pentru că sunt extrem de ieftine, mai ales în această perioadă, în cazul în care te confrunți cu câteva kilograme în exces o poți încerca fără teama că va trebui să dai foarte mulți bani pentru alimentele pe care va trebui să le consumi zilnic.

Merele sunt și foarte sățioase, iar efectul lor diuretic te va ajuta să ai un tranzit intestinal mai bun. Au puține calorii, un singur măr are aproximativ 80 de calorii, așa că încearcă să găsești soiurile care nu sunt foarte dulci.

În cazul în care nu știai, merele sunt foarte bogate în flavonoide, antioxidanţi care pot preveni multe afecțiuni și pot reduce nivelul colesterolului rău. Iată un exemplu de meniu cu mere care te va ajuta să scapi de kilogramele în plus, potrivit csid.ro.

Ziua 1: mic dejun, prânz, cină – mere (nu mai mult de 1,5 kilograme).

Citește și: Dieta Thonon. Slăbești 10 kilograme în 14 zile. Iată ce trebuie să mănânci în fiecare zi

Ziua 2: mic dejun – 2 mere, prânz – un măr şi o salată de legume cu două feliuţe de brânză slabă, stropită doar cu zeamă de lămâie, cină – 3 mere.

Ziua 3: mic dejun – un măr, o felie de pâine integrală şi o felie de şuncă slabă de curcan, prânz – un măr, o salată făcută doar din jumătate de salată verde, 2 morcovi raşi şi jumătate de ceapă, cină – 3 mere.

Citește și: Dieta cu spanac. Slăbești 3 kilograme în 5 zile și apoi te menții foarte ușor

Ziua 4: mic dejun – un măr, o felie de şuncă slabă de pui sau curcan şi o felie de pâine integrală, prânz – un măr, o salată de legume fierte (exclus cartofi) cu 200 gr ton în conservă, cină – 3 mere şi un bol cu lapte cu conţinut scăzut de grăsime şi cereale integrale.

Ziua 5: mic dejun – un măr, un ou fiert şi o felie de pâine integrală, prânz – un măr.

Când nu ar trebui să ții această dietă

SFAT. Îţi poţi personaliza dieta respectând lista cu alimentele permise şi cantitatea de calorii (1.200). Poţi mări numărul la 1.500 – 1.800 de calorii, dar trebuie să iei în calcul că pierderea în greutate se va produce mai încet.

Dacă ai probleme cu stomacul şi mănânci mere pe stomacul gol, s-ar putea să te trezeşti cu o creştere a acidităţii gastrice şi o balonare. Stabilește cu medicul tău dacă poți ține această dietă pentru a evita orice problemă. Nu uita că orice dietă are cele mai bune rezultate atunci când este combinată și cu mișcare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top