Connect with us

Revistateo.ro

Cura de Slabire

A slăbit 64 de kilograme, fără să renunțe la alimentele sale preferate. Dieta care face furori în toată lumea!

Atunci când a ajuns la greutatea de 137 de kilograme, o tânără și-a dat seama că trebuie să facă o mare schimbare din viața sa. Femeia care se gândea la o operație de micșorare a stomacului, a decis să țină o dietă extrem de populară în întreaga lume și a slăbit 64 de kilograme.

Iată povestea Feliciei și ce a făcut pas cu pas. Iată aici mai multe despre dieta pe care a ținut-o:

„Nu am fost niciodată un copil supraponderal, dar brusc, la vârsta de 15 ani, am început să mănânc în exces și corpul meu a început să se schimbe rapid.

Acum îmi dau seama că mâncarea a devenit cârja mea (am fost agresată sexual la o vârstă fragedă și terapeutul m-a ajutat în cele din urmă să conectez cele două lucruri) – dar atunci nu înțelegeam de ce sau cum aș mânca o pizza întreagă în timpul unei ședințe. Până când am ajuns în ultimul an de liceu, – câștigasem 45 de kilograme în plus.


Cel mai mult am cântărit (după ce l-am născut pe fiul meu) 137 de kilograme – atunci am început să iau serios în considerare operația de micșorare a stomacului.

Citește și: Dieta Weight Watchers – dieta pentru pofticioși care te scapă de 1 kilogram pe săptămână

Am încercat atâtea metode proprii prin care să pierd calorii, să mănânc alimente bune – dar nimic nu a fost de durată Așa că am renunțat de îndată.

În acel moment, știam că vreau o operație de micșorare al stomacului, dar pentru ca asigurarea mea să fie aprobată, a trebuit să fac dovada unui program de pierdere în greutate. Deci, am încercat WW (a Weight Watchers).


Spre surprinderea mea, am pierdut în greutate – atunci am știut că programul mi-a schimbat viața.

Citește și: Dieta cu ouă și portocale. Slăbești 14 kilograme în 15 zile

Înainte de Weight Watchers nu am avut limite când era vorba mâncare. Mănâncam fast-food aproape în fiecare zi: comandam cel mai mare burger, cea mai mare porție de cartofi prăjiți și o băutură carbogazoasă. Nu prea m-am gândit la ceea ce mănânc zilnic, dar WW mi-a schimbat stilul alimentar. Sistemul bazat pe puncte m-a făcut să mă gândesc la ceea ce mănânc și a determinat o schimbare completă a stilului de viață.

De fapt, pentru a-mi asuma răspunderea, mi-am făcut contul de Instagram, @ficiciafitnesshealth, pentru a ține propriul jurnal de pierdere în greutate. Am vrut să dau aceeași motivație și altor persoane.

Acum nu mă mai simt vinovată că mănânc ceva ce credeam că este “rău” pentru mine. Am învățat că dacă mănânc un cupcake, nu înseamnă că mă voi îmgrășa – mă pot bucura pentru un minut de ceva dulce și apoi să mă întorc pe drumul cel bun.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Felicia (@feliciafitnesshealth) on


De asemenea, găsesc modalități de a face versiuni mai sănătoase ale meselor, ceea ce înseamnă că nu mă plictisesc de dieta mea și mă simt întotdeauna mulțumită.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top