Connect with us

Revistateo.ro

Trucuri de machiaj pentru blonde

Machiaj

Trucuri de machiaj pentru blonde

Când vine vorba despre machiajul unei blonde, ne gândim cu siguranță la un ruj în nuanțe de roz. Chiar dacă nu ești un fan păpușa Barbie, ar fi bine să te inspiri puțin din machiajul acesteia. Orice nuanță de roz se potrivește perfect cu părul deschis la culoare. Odată ce părul tău este deschis și machiajul ar trebui să fie la fel. Rămâi la culori calde și alege nuanțele care te avantajează în funcție de momentul zilei în care urmează să le porți.

CITEȘTE ȘI: DE CE ESTE O IDEE BUNĂ SĂ TE TUNZI SCURT

Sprâncenele nu trebuie să aibă aceeași nuanță ca și părul, însă nu ar trebui să fie nici prea închise. Dacă nu ești blondă naturală, sprâncenele trebuie să fie cu o nuanță mai închise decât culoarea părului. Cel mai bine este să apelezi la un specialist care te va îndruma.

Majoritatea blondelor au o nuanță pală a pielii, așa că nu ar trebui să poarte blush-uri închise. Încearcă rozul pal sau piersica dacă ai pielea deschisă la culoare. Nu uita că este extrem d eimportant să adaugi puțină viață în obrajii tău, așa că blush-ul nu ar trebui să lipsească din rutina ta zilnică de machiaj. Atât timp cât rămâi la tonuri calde și ușoare vei arăta superb!

Oricât de mult ai iubi negrul, încearcă să îș eviți atunci când vine vorba de fardul de pleoape.  Alege culori deschise, nuanțe pale de gri, roz sau piersică. Bineînțeles, asta nu înseamnă că nu poți purta un machiaj smokey eyes. Trebuie doar să îl creezi cu atenție și să folosești culori care te avantajează. Bineînțeles, aici contează foarte mult și nuanța ochilor.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top