Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

Trucuri de frumusete de la indience. Masaje relaxante, ayurveda si tehnica nestiuta de conturare a ochilor

Trucuri de frumusete de la indience. Actritele din filmele bollywoodiene surprind pe toata lumea cu frumusetea lor. Acestea ies in evidenta cu pielea maslinie, tenul fin si parul pe care si l-ar dori orice femeie: bogat si matasos.

Descopera cateva trucuri de frumusete de la indience. Ce ascund starurile de la Bollywood:

1. PAR MATASOS CU ULEI DIN NUCA DE COCOS

Indiencele folosesc din plin nuca de cocos atat pentru podoaba capilara cat si pentru corp. Acestea incalzesc uleiul din nuca de cocos inainte de a-l aplica la nivelul scalpului.

Uleiul de cocos se lasa pe cap, peste noapte. Dimineata se spala excesul. Tratamentul cu cocos se foloseste o data pe saptamana, catifeland firul de par si prevenind si matreata.

2. HIDRATARE CU APA DE COCOS

Indiencele beau apa de cocos pentru a-si hidrata celulele. Acesta este una din explicatiile tenului fin la atingere.

CITESTE SI: Uleiul din nucă de cocos – proprietăți medicinale

CITESTE SI: Ingrediente interzise pentru piele sensibilă

Pielea primeste vitaminele si mineralele necesare din cocos si preintampina aparitia ridurilor si a diferitelor linii inestetice la nivelul corpului. O alta reteta folosita prin masaj este chutney, o combinatie de orez cu apa sau lapte de cocos.

3. AYURVEDA

Tehnicile ayurvedice se refera la folosirea naturii in scopuri beauty. Uleiul de migdale, sucurile de citrice si laptele de cocos pot fi combinate cu orice crema hidratanta pentru catifelarea pielii si indepartarea eczemelor si a punctelor inestetice.

4. SECRETUL CONTURARII OCHILOR

Indiencele folosesc creioane dermatograf kohl pentru conturarea ochilor. Secretul insa este altul. Acestea se dau in jurul ochilor cu ulei de susan pentru a scoate mai bine in evidenta conturul. Uleiul de susan confera stralucire machiajului la ochi.

5. AROMATERAPIE PENTRU FATA

Indiencele folosesc tratamente care implica aromaterapia pentru ten. Petalele de trandafiri si o crema hidratanta banala fac minuni pentru orice tip de ten.

MAROC | BRAZILIA | ANGLIA | ITALIA | FRANTA | INDIA

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top