Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

Trucuri de frumusete de la frantuzoaice. Sapunul secret care exfoliaza pielea

Nimic nu se compara cu frumusetea frantuzoaicelor. Tara care a dat lumii cele mai incendiare prezentari de moda, tratamente naturiste fara egal pentru ingrijirea pielii si o gama larga de parfumuri aproape pentru fiecare tipologie umana in parte ascunde multe secrete ce merita impartasite femeilor din toata lumea.

Trucuri de frumusete de la frantuzoaice:

1. LESS IS MORE

Frantuzoaicele nu fac din machiaj o adevarata arta, preferand simplitatea. Cu exceptia evenimentelor de pe catwalk, frantuzoaicele folosesc putine produse de machiaj si creme pentru fata, dar de calitate. Un corector este suficient pentru fata, pe langa crema hidratanta. Cat despre conturarea ochilor, femeile din Franta aleg nuante deschise la culoare, in special culorile toamnei.

CITESTE SI: Trucuri de frumusete de la indience. Masaje relaxante, ayurveda si tehnica nestiuta de conturare a ochilor

CITESTE SI: Top 6 secrete de frumusete ale femeilor din Maroc

2. BAIE CU LAPTE SI ULEIURI RELAXANTE

Baile cu lapte sunt o adevarata relaxare pentru frantuzoaice. Daca nu vrei sa te balacesti in lapte pentru a avea pielea fina, poti opta pentru uleiurile esentiale care atenueaza aspectul uscat al pielii si indeparteaza cosurile din orice zona a corpului.

TRUCURI DE FRUMUSETE DE LA FRANTUZOAICE. 3. SAPUNUL NEGRU, ARMA SECRETA A PARIZIENCELOR

Pariziencele folosesc sapun negru obtinut din ulei de seminte de in. Ideea nu este originala din Paris ci imprumutata din fostele colonii franceze, cu mare efect in tot Hexagonul. Sapunul negru ajuta la exfolierea pielii si imbunatateste circulatia sanguina cu pana la 40% mai mult decat sapunurile sau lotiunile de corp obisnuite.

4. TINE CREMA PENTRU OCHI IN FRIGIDER

Terapia rece este aplicata si de frantuzoaice. Acestea tin cremele de fata si cele pentru ochi la loc racoros. Produsele de ingrijire a pielii precum cremele hidratante, in varianta lor rece, stimuleaza microcirculatia si ajuta la combaterea cearcanelor, mai ales daca ai dormit foarte putin peste noapte.

TRUCURI DE FRUMUSETE DE LA FRANTUZOAICE. 5. MASCA DIN CIRESE SI RODIE

Pentru un ten catifelat, frantuzoaicele folosesc cirese zdrobite amestecate cu seminte de rodie zdrobite. Masca se aplica direct pe ten si se tine timp de 15 minute. Se spala fata cu apa calduta si apoi, inainte de somn, este bine sa te dai cu crema hidratanta neparfumata.

MAROC | BRAZILIA | ANGLIA | ITALIA | FRANTA | INDIA

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top