Connect with us

Revistateo.ro

Trucuri de curatenie dupa Craciun

Stiri

Trucuri de curatenie dupa Craciun

Nimeni nu e dornic sa fadca curatenia de dupa sarbatori, dar aceasta este necesara! Ca sa termini cat mai repede cu acest chin, urmeaza sfaturile de mai jos. Uite ce trucuri de curatenie dupa Craciun iti punem la dispozitie!

Trucuri de curatenie dupa Craciun

1. Ocupa-te de bucatarie prima data
In primul rand, arunca resturile de mancare! Ce alimente stii ca nu vei mai consuma, produsele perisabile care s-au stricat si tot ce stii ca nu mai este comestibil. Dupa ce eliberezi frigiderul, spala-l bine pentru ca urmeaza o noua transa de mancare – cea pentru petrecerea de Anul Nou.

2. Strange din ornamente
Duapa ce magia Craciunului trece, stii ca vine si partea neplacuta a lucrurilor: stransul decoratiilor de Craciun. nu trebuie sa le strangi pe toate, mai ales daca tii petrecerea de Revelion la tine acasa. Vrei totusi sa ai casa frumos amenajata, dar asta nu inseamna ca nu poti sa depozitezi unele din ele la locul lor. Strange-le pe cele cu Mosi Craciun sau reni. Poti pastra beteala, cateva globuri, iar de brad nu mai spunem. Sigur ca vrei sa il mai tii cateva zile in casa. Daca strangi o parte din ornamente, iti vei usura munca pentru curatenia finala de dupa sarbatori.

CITESTE SI: TRUCURI de curăţenie de la menajerele din hotelurile de lux

CITESTE SI: 8 alimente pe care le poți folosi ca să faci curățenie rapid în camera ta

3. Finiseaza curatenia
Ultima parte a curateniei este rutina: ce faci de obicei atunci cand iti cureti casa: spei geamurile, stergi praful, dai cu aspiratorul, speli pe jos cu mopul si tot ceea ce mai faci tu pentru a mentine ordinea si stralucirea in casa. Alege sa faci curatenie intr-un weekend, astfel ai doua zile la dispozitie, in caz ca esti meticuloasa si vrei sa stergi fiecare cm al apartamentului. In plus, poti beneficia de prezenta familiei care poate sa te ajute la treburile casei. Pune-i pe cei mici sa te ajute la treburile mai usoare, iar in rest, imparte sarcinile in mod egal. Asa vei termina treaba mai repede.

4. Dupa munca si rasplata! Ciocolata calda si vin fiert
Dupa ce terminati curatenia, meritati cu totii o rasplata calda: pentru cei mici prepara o ciocolata calda cu scortisoara, iar pentru tine si sotul tau poti pregati o cana cu vin fiert.

Exista si clipe placute atunci cand faci curatenie!

Ce zici de aceste trucuri de curatenie dupa Craciun?

Sursa foto: Pixabay

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top