Connect with us

Revistateo.ro

Așa se face mai repede și mai ușor curățenia de Paște

Life

Așa se face mai repede și mai ușor curățenia de Paște

Urmează sărbătorile și probabil vei începe curățenia de Paște. Vrei ca locuința ta să arate impecabil. Din fericire, există trucuri care te vor ajuta să faci mai usor curățenia în această perioadă a anului. Iată tot ce trebuie să știi în legătură cu acest subiect.

Așa se face mai repede și mai ușor curățenia de Paște

Dacă urmează să faci curățenia de Paște, atunci cu siguranță vei curăța și geamurile. Ai putea să prepari acasă o soluție pentru a curăța geamurile. Ai nevoie de următoarele ingrediente: 25 de ml de oțet alb, sucul unei jumătăți de lămâie, 750 de ml de apă călduță.

Amestecă ingredientele. Apoi, ia o foaie de ziar mototolită, îmbib-o în amestec, după care folosește-o pentru a curăța geamurile. La sfârșit ai putea folosi un șervețel pentru a șterge geamurile.

Cum cureți jaluzelele? Împăturește o riglă într-o cârpă curată. Pune pe ea puțin spray de mobilă. Apoi șterge jaluzelele. Simplu și eficient.

CITEȘTE ȘI: Produse de curatenie pe care le poti face acasa

CITEȘTE ȘI: 4 greșeli de evitat când faci curățenie

CITEȘTE ȘI: Era să moară în timp ce făcea curățenie. Greșeala pe care multe femei o fac în mod repetat

Cum îndepărtezi praful din casă? Ai putea folosi aspiratorul. De asemenea, poți folosi o soluție din produse naturale. Amestecă o lingură de glicerină cu un litru de apă. Pune un burete în acel amestec, lasă-l timp de 5 minute. Apoi lasă-l la uscat și folosește-l pentru a șterge mobila.

Gresia se va curăța ușor, folosind bicarbonat de sodiu și oțet. Amestecă două linguri de oțet cu două linguri de bicarbonat de sodiu și cu trei litri de apă caldă. Pentru a obține un miros plăcut, poți pune și zece picături de ulei esenșial de lavandă. Apoi folosește un mop pentru a curăța gresia. Astfel vei îndepărta microbii și murdăria.

Vrei să scapi de petele galbene de pe cadă? Poți face o soluție la tine acasă. Ai nevoie de patru litri de apă caldă, un pahar de spirt, un sfart de pahar de bicarbonat de sodiu, o jumătate de pahar de oțet. Amestecă ingredientele, aplică soluția pe suprafața căzii. Așteaptă un sfert de oră, după care clătește cada cu apă rece.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Life

To Top