Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Trucuri care te ajuta sa ai un par PERFECT!

In medie, o femeie sta in fata oglinzii minimum o ora pentru a se pregati inainte sa iasa din casa. Indiferent de locatia in care ajunge, femeia trebuie sa arate bine si sa fie ingrijita. Iata cateva trucuri care te vor ajuta sa iti aranjezi parul mai repede!

1. Curata-ti peria in fiecare zi
Curata firele de par de pe perie si astfel vei elimina si reziduurile lasate de produsele pentru ingrijirea parului. Asa podoaba ta capilara nu se va mai ingrasa repede.

2. Foloseste periuta de dinti pentru a imblanzi firele rebele
Aplica putin fixativ pe firele rebele si cu ajutorul unei periute de dinti, piaptane-le pana nu mai sunt vizibile. Fixativul le va mentine la locul lor, iar tu vei avea un aspect ingrijit.

3. Foloseste agrafa de par corect
Daca pana acum ti-ai prins parul cu partea incretita de la agrafa spre exterior, ei bine, ai folosit GRESIT agrafa! Aceasta se foloseste invers, cu partea plata spre exterior.

CITESTE SI: 5 moduri prin care sa faci dintr-o COADA DE CAL obisnuita o coafura SUPERBA!

CITESTE SI: 10 trucuri cu uscătorul de păr, care nu au legătură cu coafura, dar te ajută să fii frumoasă

4. Foloseste sampon uscat
Daca ai parul gras, dar esti prea obosita sa il mai speli, iata solutia! Aplica sampon uscat la radacina parului inainte de culcare. A doua zi vei avea un look fresh si nimeni nu isi va da seama ca nu ti-ai spalat parul cu o zi in urma.

5. Foloseste o esarfa colorata
Daca nu ai chef sa iti aranjezi parul cu ajutorul unor metode complicate, prinde-ti parul intr-un coc neglijent si infasoara o esarfa colorata in jurul pufului de par. Asa vei avea un aspect placut fara sa depui prea mult efort.

6. Poarta un fes
Daca ai parte de una din zilele alea in care nu ai chef de nimic, e de inteles. Nu te deranja sa iti faci parul, arunca un fes pe cap si astfel iti acoperi podoaba capilara de care nu esti asa mandra. Toata lumea are zile mai proaste pentru par.

7. Fa-ti parul sa para mai lung
Daca ai parul scurt si nu vrei sa recurgi la extensiile de par, fa-ti doua cozi de cal: imparte-ti parul in doua parti egale. De la urechi spre frunte, si spre ceafa. Prinde coada de sus astel incat sa nu fie vizibil puful de jos si vei crea iluzia ca parul tau este mai lung.

Ce parere ai despre aceste trucuri? Spune-ne in comentarii.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top