Connect with us

Revistateo.ro

Trucuri ca sa pari mai slaba cand iesi la plaja

Frumusete

Trucuri ca sa pari mai slaba cand iesi la plaja

Nu toate femeile sunt nascute pentru a fi manechine, iar dietele dau gres in multe cazuri. Iti enumeram cateva trucuri ca sa pari mai slaba cand iesi la plaja.

TRUCURI CA SA PARI MAI SLABA CAND IESI LA PLAJA:

1. POARTA PIESE VESTIMENTARE LARGI

Daca ai sunculite si vrei sa le acoperi, nu folosi costume de baie minuscule oricat de mult vrei sa le imiti pe gagicile din Baywatch. Ia-ti costume de baie dintr-o singura piesa vestimentara sau foloseste esarfe pe care sa le infasori in zonele pe care vrei sa le acoperi.

2. POARTA COSTUM DE BAIE CU DUNGI VERTICALE

Piesele vestimentare in dungi alb-negru pot pacali privirile. Nu folosi body-uri cu dungi orizontale pentru ca te vor face mai grasa. Alege-le pe cele verticale pentru ca te vor avantaja.

Ce cred oamenii despre tine in functie de greutatea pe care o ai

5 lucruri pe care ti le transmit femeile care au slabit enorm

3. COSTUME DE BAIE IN CULORI INCHISE

Albul, rozul, galbenul sau rosul deschis nu acopera niciun centimetru de grasime. Negrul este ideal, bleumarinul este deja perfect, iar un visiniu sau violet inchis, spre negru, vor face magie in privinta zonelor de grasime pe care nu vrei ca ceilalti sa le remarce.

4. DACA TOT VREI COSTUM DE BAIE DIN DOUA PIESE…

Alege in functie de partea corpului unde s-a depus cea mai multa grasime. Daca partea superioara este mai rotunjioara, foloseste un sutien inchis la culoare si pastreaza chilotul intr-o culoare mai deschisa si viceversa.

5. PROSOPUL DE BAIE, ADEVARATUL COLAC DE SALVARE

Un prosop de baie mare te poate ajuta la… mare. Infasoara-te cu el mai ales daca vrei sa iti protejezi corpul de razele solare si tocmai ce ai fost udata. Poarta tot timpul un prosop cu tine daca vrei sa ascunzi imperfectiunile corpului tau.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top