Connect with us

Revistateo.ro

Trucul pe care trebuie să-l știe orice gospodină! Cum să obții ușor foi de varză pentru sarmale.

Retete

Trucul pe care ar trebui să-l știe orice gospodină! Cum să pregătești rapid foile de varză pentru sarmale.

Toată lumea adoră sarmalele, însă nu mereu există timp suficient pentru prepararea lor. De aceea, ne-am gândit să vă dezvăluim un truc, cu ajutorul căruia veți obține ușor foile de varză pentru sarmale.

Dacă nu aveți varză murată și vă e poftă de sarmale, luațio varză proaspătă și puneți în aplicare acest truc.

Cum să obții foi de varză pentru sarmale, într-un timp scurt

1. În primul rând trebuie să alegeți corect varza. Aceasta trebuie să fie ușor aplatizată, cu foi destul de mari și subțiri.

2. Spălați căpățâna de varză, îndepărtați frunzele deteriorate și puneți-o în cuptorul cu microunde la puterea de 900 W timp de 12 minute, dacă are 1.5-2 kg.

3. După acest timp, scoateți varza și apăsați puțin foile, ca să vedeți dacă s-au înmuiat suficient. Apoi țineți căpățâna sub un jet de apă rece și începeți să desprindeți ușor foile de varză. Dacă varza nu este destul de moale, atunci o puteți pune în cuptorul cu microunde încă timp de 2-4 minute, după care s-o țineți sub un jet de apă.

4. Puneți varza cu cotorul în jos și desprindeți foile. Acestea se desprind foarte ușor, sunt moi și elastice.

5. Tăiați tulpinile groase de pe fiecare frunză.

6. Foile de varză pentru sarmale sunt gata. Puneți umplutura și formați sarmalele.

Sursa: bicatarul.eu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Retete

To Top